GNTM 4: Ο Ιάσονας Λάιος μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του

«Το GNTM είναι μια φοβερή εμπειρία»

Δείτε τη συνέντευξη του Ιάσονα από το GNTM 4 στο Breakfast@Star

Ήταν το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για να μπει στο σπίτι του GNTM 4, αλλά και για να διεκδικήσει τον μεγάλο τίτλο.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Ιάσονας Λάιος, που τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να μην μπει στο σπίτι του GNTM με τα υπόλοιπα 19 μοντέλα. Ο λόγος; Ο Ιάσονας είχε μια πολύ σημαντική επαγγελματική πρόταση, την οποία δεν μπορούσε να απορρίψει

Ιάσονας Λάιος: Ένα διεθνούς φήμης μοντέλο στις πασαρέλες του GNTM 4

Ιάσονας Λάιος

Το μοντέλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Breakfast@Star, όπου μίλησε για την εμπειρία του αυτή. «Δεν έχω βρει τον νικητή. Στο GNTM όλα είναι απρόβλεπτα» απάντησε στην ερώτηση της Ελίνας Παπίλα αν έχει ξεχωρίσει κάποιον για νικητή, ενώ στήριξε την απόφαση των κριτών να δώσουν το Golden Pass στην Ειρήνη Λεμπέση. «Έπρεπε να έχει πάει στο Παρίσι… χθες», είπε για το μοντέλο, θεωρώντας ότι δίκαια οι συμπαίκτες της τη βλέπουν ανταγωνιστικά. «Αν κέρδιζα το Golden Pass θα το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω για να μην αποχωρήσω», συμπλήρωσε.

GNTM 4: Υποψήφιος σε δίλημμα για το αν θα φύγει ή θα μείνει στον διαγωνισμό

Στη συνέχεια τόνισε το πόσο σημαντική ήταν αυτή η επαγγελματική εμπειρία που του δόθηκε και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το σόου. «Δε σου δίνονται τέτοιες ευκαιρίες δεύτερη φορά! Την εταιρεία τη γνωρίζουμε όλοι», τόνισε.

Ο Ιάσονας αποκάλυψε ότι ήθελε πολύ να μπει στο GNTM, αφού ως τηλεοπτικό πρόγραμμα, θα ήταν για εκείνον μια διαφορετική εμπειρία. «Παρότι είμαι στον χώρο επτά χρόνια, το παιχνίδι ήταν κάτι πολύ διαφορετικό…», δήλωσε το μοντέλο.

Ιάσονας Λάιος GNTM 4

«Πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά το πόσο σημαντικό είναι που έχουν όλους αυτούς τους ανθρώπους εκεί… Τον Γιώργο Καράβα, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τον κύριο Μπράτη, τον κύριο Σκουλό, τη Ζεν», συμπλήρωσε.

Μπράτης: «Δε μου αρέσει που μπήκες τόσο άνετα λες και όλοι σε ξέρουν»

Ο 27χρονος άντρας δήλωσε ότι θα ήταν πολύ διαφορετική η καριέρα του αν η βάση του ήταν στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι η απόρριψη και η μοναξιά είναι μέρος της ζωής ενός μοντέλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top