Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, αλλά άκουγα...»

Όσα είπε για τις καταγγελίες κατά του ηθοποιού

Δείτε τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ στο Love it

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες πρωταγωνιστεί σε πολύ μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Υπήρξαν σχόλια που μ’ έκαναν να αισθάνομαι άβολα»

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που την Παρασκευή βρέθηκε καλεσμένη στο Love It, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη έχει μείνει άλαλη. Έως κι ωχριά το ελληνικό #metoo και η παρενόχληση πια με τα εγκλήματα. Δηλαδή τα ξέραμε, τα ακούγαμε από τα χωριά και τις προηγούμενες γενιές. Μιλάμε για τα εγκλήματα τα οποία τα ξέραμε, τα ακούγαμε αλλά πια είναι μια στυγερή καθημερινότητα. Δεν τολμάς πια να ανοίξεις την τηλεόραση και πιάνεται η καρδιά σου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Κάποιο περιστατικό εγώ με τον Πέτρο δεν είχα, αλλά τον ήξερα χρόνια. Δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά ήμασταν δίπλα… Πώς το λένε, δεν μπορώ να πω ότι δεν ξέρω και δεν άκουγα. Δεν ήμουν βέβαια στο κρεβάτι του ούτε ήμουν στα αυτοκίνητα αλλά άκουγα και ήξερα. Όπως και για άλλους», δήλωσε η ηθοποιός. «Δεν μπορείς, όμως, να μιλήσεις γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου. Σου λέει: "Που το ξέρεις εσύ; επειδή άκουσες ένα κουτσομπολιό;", Δεν μπορείς να πας εσύ ο ίδιος». 

Ελληνίδα ηθοποιός: «Βροντούσαν τα σανίδια και λέγαμε ότι έτσι είναι…»

«Με την απόφαση των σταθμών για τις επαναλήψεις δε συμφωνώ. Έγινε αυτό το έργο, έχει συμβεί αυτό το έργο. Έχουμε δικαίωμα να το δούμε και να πάρουμε τα όποια χρήματα από τις επαναλήψεις οι υπόλοιποι συνάδελφοι που είμαστε σε αυτό», πρόσθεσε μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top