Ελληνίδα ηθοποιός: «Βροντούσαν τα σανίδια και λέγαμε ότι έτσι είναι…»

Η έκρηξή της με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο

Έγινε γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με το ρόλο της «Λίλης» στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» και μέχρι σήμερα παραμένει εκτός από ταλαντούχα και μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα

Τάσος Χαλκιάς-Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Όσα είπαν 26 χρόνια μετά το «Λαβ Σόρρυ»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της Μιμής Ντενίση

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στον καναπέ του «Καλύτερα Δε Γίνεται», όπου μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο, ενώ ανέφερε αν έχει δεχθεί κι η ίδια παρόμοια συμπεριφορά σε κάποια θεατρική της δουλειά.

«Είναι πολύ σοβαρά. Η αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου και μετά οι ηθοποιοί αρχής γενομένης από τη Ζέτα Δούκα. Το στομάχι που λέμε ότι έχουμε κάνει οι ηθοποιοί είναι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχισμούς, συμπεριφορές, ανατροφές, ποιος είναι καλύτερος, νεαρότερος. Όλα αυτά τα κορίτσια που ανοίξαν την καρδιά τους και πήρε και άναψε η πυρκαγιά στο “σπίτι” το δικό μας από τη Ζέτα εγώ δεν το πίστευα γιατί τα ήξερα. Ήξερα της Τζένης (σ.σ. Μπότση), αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Και μετά αναρωτιόμουν “είχαμε συνηθίσει;”. Είχαμε συνηθίσει. Βροντούσαν τα σανίδια, αχολογούσαν τα στούντιο από αυτή την παθογένεια των ανθρώπων αυτών, εμείς συμπάσχαμε με τους φίλους μας και λέγαμε ότι έτσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όταν έβλεπα τη Ζέτα και ξεροκατάπινε, ξεροκατάπινα κι εγώ. Εγώ δεν είχαν τέτοια τρομοκρατία, τα ήξερα όμως...», τόνισε αρχικά η ηθοποιός. 

Ναταλία Γερμανού Κωνσταντίνα Μιχαήλ

«Όταν πρωτοξεκίνησα ήμουν σε προστατευμένη “οικογένεια”. Με τον άλλο κύριο που κατήγγειλε η Ζέτα, του ζήτησα δουλειά, με φώτισε ο Θεός και δε με πήρε. Ήμουν τυχερή. Ήρθε αυτή η ώρα να σπάσει το απόστημα, να μπουν τα όρια. Με αυτόν τον διασυρμό πια, θα φοβάται πάρα πολύς κόσμος. Εκείνη την ύβρη δεν τη μελετήσανε ποτέ;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια. 

«Δεν μπορώ, κλαίω!» Η συγκινητική ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τη Ναταλία Γερμανού

«Όλα αυτά τα χρόνια έλεγες "ε άντρες είναι, έτσι παίρνεις τις δουλειές"… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνάς και να λες πως θα τη βγάλω την μέρα. Πιο πολύ από άντρες βλέπω αυτόν τον εκφοβισμό παρά από γυναίκες. Η εξουσία κάνει τον άνθρωπο τέρας. Την επόμενη μέρα ο χώρος θα είναι καθαρός και θα ντραπούν. Να κοιτάξουν ξανά τι κάνανε… Όταν τα έβλεπα έλεγα πόσο θάρρος αυτά τα κορίτσια που μίλησαν!», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top