Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της Μιμής Ντενίση

«Άφησε το αποτύπωμά της σε μας που την αγαπούσαμε»

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Είναι γνωστό ότι μια πολύ στενή φιλία συνδέει εδώ κι αρκετά χρόνια τη Μιμή Ντενίση με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία Ντενίση: Συντετριμμένη η Μιμή Ντενίση

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της Μαρίας Ντενίση, μητέρας της Μιμής Ντενίση, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, αποχαιρετώντας τη. 

«Την κυρία Μαρία Ντενίση την γνώρισα χρόνια πριν από την συνεργασία μου με την αγαπημένη της κόρη, Μιμή Ντενίση στο θέατρο. Από τότε έμεινε στο μυαλό μου η καθηλωτική της παρουσία, η ενέργειά της και κυρίως η μαγική αίσθηση που έδινε σε όλους ότι στη ζωή μπορείς και πρέπει να τα καταφέρνεις όλα. Φτάνει να τα επιθυμείς σφοδρά και να δουλεύεις γι’ αυτά.

Μιμή Ντενίση Σοφία Ντενίση

Οι αδερφές Ντενίση στην κηδεία της μητέρας του στο κοιμητήριο Παπάγου το μεσημέρι της Πέμπτης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Καθισμένη πολύ συχνά στο καμαρίνι της Μιμής -άξια μάνα, άξιων θυγατέρων- σχολίαζε, παρατηρούσε κι έλεγε καταλυτικές απόψεις για την τέχνη,την πολιτική (μεγαλωμένη σε σπίτι επιφανών ανθρώπων), αστειευότανε, ενθάρρυνε μα πάνω απ’ όλα στήριζε κι υποστήριζε τις γυναίκες.

Μαριτίνα Ντενίση: Το συγκινητικό αντίο στην αγαπημένη της γιαγιά

Από την ανατροφή και την γαλούχηση των κορών της να είναι ανεξάρτητες, καλλιεργημένες και σίγουρες για τον εαυτό τους μέχρι σε μένα προσωπικά οι κουβέντες της ήταν πάντα εμψυχωτικές, ειλικρινείς και με κατανόηση για την αποστολή της γυναίκας είτε ακολουθεί τα όνειρά της για καριέρα, είτε και για οικογένεια.

Ομολογώ ότι στο μυαλό μου η Μαρία Ντενίση έχει αποτυπωθεί ως φεμινίστρια με αρχοντιά και στυλ, αλλά και σαν μια γυναίκα που έζησε μια έντονη ζωή γεμάτη συγκινήσεις , μεγάλη κι ωραία οικογένεια, δυο εγγόνια που λάτρευε -τη Μαριτίνα που της μοιάζει στο δυναμισμό και το Θανάση – αλλά πάνω απ’ όλα άφησε το αποτύπωμά της σε μας που την αγαπούσαμε και περιμέναμε μια κουβέντα της για να χαμογελάσουμε με ανακούφιση ότι στη ζωή όλα γίνονται όπως πρέπει και ποτέ δεν θα σταματάμε να ελπίζουμε και να παλεύουμε για το υψηλότερο.

Ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει», έγραψε.

 

Την κυρία Μαρία Ντενίση ,την γνώρισα χρόνια πριν ,απο την συνεργασία μου με την αγαπημένη της κόρη Mimi Denissi στο...

Δημοσιεύτηκε από Constantina Mihail στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top