Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ε. Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε»

Αποκάλυψε τον λόγο που πόσταρε φωτογραφία τους

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Στούντιο 4

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κωνσταντινίδου: «Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα»

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που συζητήθηκαν πολύ.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Σπύρος Μπιμπίλας Πέτρος Λαγούτης Ντορέττα Παπαδημητρίου Δημήτρης Γιώτης

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Πέτρο Λαγούτη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Δημήτρη Γιώτη το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Παρότι κι ο ίδιος δέχτηκε «επίθεση» όταν δημοσίευσε φωτογραφία μαζί της στο Facebook, δήλωσε ότι η ηθοποιός παραμένει καλή του φίλη

«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση, δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία, όταν δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Ξέρετε πόσα χρόνια τη γνωρίζω την Ελισάβετ; Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και μάλιστα εγώ την είχα προτρέψει στο να πάει στη σχολή υποκριτικής στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι φιλίες κλονίζονται, όταν υπάρχει μια διάσταση απόψεων, μπορείς να τον άλλον να τον κάνεις να καταλάβει το λάθος του», είπε αρχικά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δανδουλάκη: «Να βρούμε κοινό σημείο πλεύσης με την Κωνσταντινίδου;»

«Μιλήσαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν μπορώ να σας πω τώρα τις είπαμε, αλλά όταν είσαι με κάποιον φίλος για πολλά χρόνια κι εγώ όμως σαν φίλος, δεν μπορώ να διαγράψω τη φιλία μας, επειδή είπε κάτι που δε συμφωνώ», συμπλήρωσε σχετικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top