Καλλιάνος: Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα πρώτη φορά το κλάμα του γιου μου

Σε ποιον μοιάζει ο Καλλιάνος Junior;

Ο έρωτας του Γιάννη Καλλιάνου και της συζύγου του, Χάρις Δαμιανού επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν από ένα μήνα ήρθε στον κόσμο ο γιος του ζευγαριού. Ο γνωστός μετεωρολόγος – βουλευτής και η γυναίκα που κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά μίλησαν για το θαύμα που έζησαν και φυσικά τη νέα τους καθημερινότητα.

 

Γιάννης Καλλιάνος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Πρώτη τον λόγο πήρε η Χάρις Δαμιανού λέγοντας πως ο σύζυγός της ήθελε αρχικά κοριτσάκι. «Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης ήθελε κόρη, αλλά όταν ακούσαμε ότι είναι αγόρι ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπί, και να είπαμε “αυτό ήθελα”. Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολη», είπε αρχικά η γλυκιά μαμά με τον μπαμπά να προσθέτει: «Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν μοναχική για εμένα. Το αγοράκι μας είναι αυτοκόλλητο με τη Χάρις. Όταν τον παίρνω αγκαλιά κλαίει και ωρύεται».

Το ερωτευμένο ζευγάρι την ημέρα του πολιτικού του γάμου/ φωτογραφία NDP

Το ερωτευμένο ζευγάρι την ημέρα του πολιτικού του γάμου/ φωτογραφία NDP

Ο γνωστός μετεωρολόγος γύρισε τον χρόνο πίσω και περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» πώς ένιωσε όταν άκουσε το πρώτο κλάμα του γιου του, σε ποιον μοιάζει ο μικρούλης, αλλά τα ονόματα που σκέπτονται να του δώσουν.

«Έκλαψα με λυγμούς όταν άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα του. Ο γιος μας μοιάζει στη Χάρις πολύ. Έχω την ελπίδα ότι θα αλλάξει. Το όνομά του θα είναι Γιώργος ή Δημήτρης».

Παντρεύτηκαν Καλλιάνος - Δαμιανού: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

Όσο για το πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος η απάντηση ήρθε από το στόμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος, θέλω να τα κάνουμε μαζί, γάμο και βάφτιση, αλλά η Χάρις δεν το θέλει»,

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top