Shakira: Στα δικαστήρια για φοροδιαφυγή πολλών εκατ. ευρώ

Την «κυνηγάει» η ισπανική εφορία

Δείτε διάφορα ενσταντανέ της Shakira

Δικαστήριο της Ισπανίας έκρινε πριν από λίγα 24ωρα ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ώστε να παραπεμφθεί σε δίκη η Shakira με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Αυτό αναφέρεται σε δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα

Super Bowl 2020: Shakira -JLo δεν πήραν ούτε δολάριο για την εμφάνισή τους

Ο δικαστής Μάρκος Χεσούς Χουμπέριας ολοκλήρωσε την προανάκριση σχετικά με τις καταγγελίες ότι η Κολομβιανή σταρ δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος κατά την τριετία 2012-14. Η έρευνα αυτή αποτελεί το προκαταρκτικό στάδιο κι ακολουθεί ο προσδιορισμός της δικάσιμου.

Shakira

Το 2020 η Shakira παρέα με την Jennifer Lopez έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Super Bowl /Φωτογραφία AP Images

Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι η εκρηκτική Λατίνα τραγουδίστρια ζούσε στην Καταλονία εκείνη την εποχή, όντας ζευγάρι με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, ωστόσο οι εκπρόσωποί της επιμένουν ότι κάτι τέτοιο δε συνέβαινε και μέχρι το 2015 έχει εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της

Ο έρωτας της με τον Ζεράρ Πικέ διαρκεί πάνω από μια δεκαετία! /Φωτογραφία AP Images

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ δήλωσαν στο CNN: «Αυτό που συνέβη ήταν ένα αναμενόμενο βήμα σε αυτή τη διαδικασία. Η νομική ομάδα διατηρεί την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία της με τη Δικαιοσύνη και δε θα προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια για το θέμα».

Shakira: Τη θυμάστε έτσι; Ξεχάστε τη, γιατί άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της!

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για φοροδιαφυγή, αντιμετωπίζει την πιθανότητα επιβολής μεγάλου προστίμου, αλλά και φυλάκισης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top