Super Bowl 2020: Shakira -JLo δεν πήραν ούτε δολάριο για την εμφάνισή τους

«Είναι διατεθειμένες να εμφανιστούν χωρίς αμοιβή»

Το show της ζωής τους έδωσαν στο ημίχρονο του Super Bowl στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens στην Φλόριντα το βράδυ της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020 η Shakira και η Jennifer Lopez

Φωτιά με φωτιά Jennifer Lopez & Shakira στο Super Bowl!

Οι δύο διασημότερες Λατίνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας ανέβηκαν μαζί στη σκηνή για 14 λεπτά και πραγματικά έβαλαν «φωτιά» στο στάδιο με τις δημοφιλείς επιτυχίες τους.

Και αν είστε σίγουροι πως οι δυο εκρηκτικές τραγουδίστριες έφυγαν με γεμάτες τσέπες από το show, πέφτετε έξω, αφού δεν πληρώθηκαν ούτε δολάριο για την εμφάνισή τους!

Εκατομμύρια τηλεθεατές απόλαυσαν στη σκηνή τις δύο Λατίνες σούπερσταρ /AP Images

Εντυπωσιάζει το δημοσίευμα του Forbes που αποκαλύπτει πως οι Λατίνες superstars δεν πήραν δεκάρα για το show τους! 

«Είναι διατεθειμένες να εμφανιστούν χωρίς αμοιβή - ακόμα και να καλύψουν κάποια έξοδα παραγωγής μέσω της δισκογραφικής τους - προκειμένου να έχουν αυτή την τεράστια τηλεοπτική προβολή. Ακόμα και τα κορυφαία ονόματα της showbiz χρειάζεται να προωθούν τον εαυτό τους. Το Ημίχρονο του Super Bowl είναι το κορυφαίο προωθητικό όχημα για έναν σταρ της μουσικής στον πλανήτη», δήλωσε ο Marc Ganis, πρόεδρος της εταιρίας συμβούλων Sportscorp. 

Πράγματι, υπολογίζεται ότι τα διαφημιστικά σποτ των 30 δευτερολέπτων που έπαιξαν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων του φετινού Super Bowl κυμάνθηκαν μεταξύ 5 - 5,6 εκατ. δολαρίων, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. 

Η Jennifer Lopez έχει έσοδα περίπου 2,2 εκατομμύρια δολάρια σε κάθε περιοδεία της, ενώ η Shakira ακολουθεί με 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Όπως καταλαβαίνεται οι δύο σούπερ σταρς θυσίασαν πολλά εκατομμύρια, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες που προηγήθηκαν και εμφανίστηκαν χωρίς αμοιβή στο Super Bowl. Ωστόσο, τελικά βγήκαν παραπάνω από κερδισμένοι!

Μέσα σε μία ώρα μετά την εμφάνιση του Justin Timberlake το 2018 στο Super Bowl, είδε να απογειώνονται κατά 214% οι αναζητήσεις του στο Spotify. Κοινώς, πλούτισε! Το ίδιο συνέβη με την Lady Gaga η οποία είδε το άλμπουμ της να εκτοξεύεται στο No. 2 του Billboard chart, περνώντας 60 θέσεις μέσα σε λίγες ώρες. Το 2015, η Κaty Perry είδε να κάνουν στον μάνατζερ της τις διπλάσιες προτάσεις για συναυλίες και συνεργασίες από διαφημιστικές.

Βάσει των παραπάνω, μοιάζει λογικό το ότι οι δύο Λατίνες σούπερ σταρ δεν πληρώθηκαν για την εμφάνισή τους και όλα τα σκηνικά που χρειάστηκαν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top