Φωτιά με φωτιά Jennifer Lopez & Shakira στο Super Bowl!

Λατίνες ενωμένες σούπερ κερδισμένες

Ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στο θρυλικό Super Bowl, το διασημότερο αθλητικό ημίχρονο στις ΗΠΑ, αφού σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός είχε την ευκαιρία να δει τις… hot Jennifer Lopez και Shakira να τα δίνουν όλα επί σκηνής. Έτσι κι έγινε!

Η Shakira ξετρέλανε το κοινό με το λίκνισμα των γοφών της! /Φωτογραφία AP Images

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Hard Rock Stadium του Μαϊαμι μπορεί να επικράτησαν οι Kansas City Chiefs των San Francisco 49ers και να επέστρεψαν στην κορυφή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ωστόσο οι δύο Λατίνες σταρ έκλεψαν τις εντυπώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο!

Jennifer Lopez: To συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγο του Κόμπι Μπράιαντ

Πρώτα η Shakira και στη συνέχεια η Jennifer Lopez, έκαναν εμφάνιση υπερθέαμα κι έβαλαν «φωτιά» στο γήπεδο για σχεδόν 15 λεπτά. 

Η Jennifer Lopez είναι η πιο σέξι 50άρα της παγκόσμιας σόουμπιζ /Φωτογραφία AP Images

Οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια τους, κούνησαν για τα καλά τους γοφούς τους και το κοινό τις αποθέωσε.

Εκατομμύρια τηλεθεατές απόλαυσαν στη σκηνή τις δύο Λατίνες σούπερσταρ /Φωτογραφία AP Images

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν αυτή όταν στη σκηνή ανέβηκε η 11χρονη κόρη της JLo που ‘χει αποκτήσει με τον τραγουδιστή Marc Anthony, Emme, και τραγούδησε με τη διάσημη μαμά της και πολλά ακόμα κοριτσάκια το hit «Let’s get loud», με τη Shakira στα ντραμς.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top