Ηλίας Μπόγδανος: Πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Καλεσμένος με τη σύντροφό του στα γενέθλια της Μαριαλένας

Το βίντεο που ανήρτησε o Ηλίας πριν μερικές μέρες, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο Ηλίας Mπόγδανος πριν από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω κορωνοϊού και επέστρεψε σπίτι του νικητής και υγιής.

Κορωνοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, έδωσαν το «παρών» στα γενέθλια της πρώην παίκτριας του Survivor, Μαριαλένας

Χθες, ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε την πρώτη του εμφάνιση έπειτα από την περιπέτεια με την υγεία του, στο πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Μαριαλένα, στο οποίο έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλοι οι πρώην συμπαίκτες του, έχοντας κάνει όλοι φυσικά rapid tests.

Χαμογελαστοί ποζάρουν στο φακό η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ηλίας Μπογδάνος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος - Η ανακοίνωσή του

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον ιό λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Στα χθεσινά γενέθλια της Μαριαλένας, σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor την τίμησαν με την παρουσία τους. Εδώ η εορτάζουσα φωτογραφίζεται με τους Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, Ηλία Μπογδάνο και Σάκη Κατσούλη

Κατσούλης: Τα λεφτά που κέρδισε στο Survivor κι η σχέση του με τη Μαριαλένα

Πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και στο πάρτι γενεθλίων της Μαριαλένας, διασκέδασε με την καρδιά του και ήταν συνεχώς χαμογελαστός, έχοντας στο πλάι του τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Μία όμορφη βραδιά, στην οποία όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν υπέροχα και διασκέδασαν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top