Θετικός στον κορωνοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος - Η ανακοίνωσή του

O κορωνοϊός «χτύπησε» για τα καλά το Survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου και μέσα από τον Instagram πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έπειτα από μοριακό τεστ που έκανε.

Ο φιναλίστ του Survivor είπε πως έχει ελαφριά συμπτώματα μέχρι στιγμής και θα μείνει σε καραντίνα όπως πρέπει.

Ηλίας Μπόγδανος: Το στιλάτο σπίτι που μένει με τη σύντροφό του

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι οκ. Αυτό συμβαίνει προφανώς γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο.

Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

 

Κορωνοϊός: «Χτύπησε» για τα καλά το Survivor

Να θυμίσουμε πως ο κορωνοϊός «χτύπησε» γενικά το Survivor, καθώς πως πριν από τον ημιτελικό του Survivor η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική σε rapid test και χρειάστηκε να αποχωρήσει από το Γαλάτσι. Το ίδιο συνέβη και με τον James Καφετζή, του οποίου ωστόσο το μοριακό test βγήκε αργότερα αρνητικό.

Συνεχίζει να νοσηλεύεται η Χριστίνα Κεφαλά από το Survivor

Παράλληλα η Χριστίνα Κεφαλά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία η οποία εξελίχθηκε από κορωνοϊό. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό του Survivor, ακόμη ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα παρασκήνια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top