Μάινας: Έχασα δικούς μου ανθρώπους από τον κορωνοϊό

Συμφωνεί με το μέτρο των παραστάσεων μόνο για εμβολιασμένους   

Στέλιος Μάινας

«Εγώ δυστυχώς έχασα από κορωνοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορωνοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο»  εξομολογείται ο Στέλιος Μάινας,  ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς στη συνέντευξή του στη Μαριάνθη Κουνιά που δημοσιεύεται σήμερα στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Κατερίνα Καραβάτου-Στέλιος Μάινας: Κι όμως έχουν συγγενική σχέση!

Ο  Στέλιος Μάινας παίρνει σαφή θέση υπέρ του εμβολιασμού για τον COVID-19 τον οποίο συγκρίνει μάλιστα με έναν παγκόσμιο πόλεμο. «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο» δηλώνει χαρακτηριστικά.   

Στέλιος Μάινας: Τι είπε 9 χρόνια μετά για τον ρόλο του Γιώργη στο «Νησί»!

«Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο» επισημαίνει επίσης ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος δηλώνει και ότι συμφωνεί με το μέτρο των θεατρικών παραστάσεων σε κλειστούς χώρους μόνο για εμβολιασμένους.

Απάντηση Μητσοτάκη στους αντιεμβολιαστές με το άρθρο 25 του Συντάγματος
     
«Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές», δηλώνει κατηγορηματικά ο Στέλιος Μάινας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top