Τόλης Βοσκόπουλος: Οι μαγικές νύχτες στη Νεράιδα – 35 χρόνια sold out

Ο «πρίγκιπας» μεσουρανούσε σε μία «χρυσή» εποχή για την αθηναϊκή νύχτα

Βίντεο απο το δελτίο του Star για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός – και όχι μόνο – κόσμος μετά την είδηση θανάτου του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλου.

Τόλης Βοσκόπουλος: «Τρέχα, η Ζωίτσα... πεθαίνει, την άφησε ο Τόλης»

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του πολλές μεγάλες επιτυχίες που θα μας ακολουθούν για πολλά χρόνια ακόμα. Εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Τόλης Βοσκόπουλος: Το τραγούδι – αφιέρωση στη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου

Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώνοντας το κοινό με τις ερμηνείες του.

βοσκοπουλος τραγουδια πεθανε θανατος

Από τις εμφανίσεις του «πρίγκιπα» στο Baraonda το 2020/ NDP

Ποια ήταν όμως η πρώτη φορά που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της χώρας; Ήταν τη δεκαετία του ’60 όταν πρωτοεμφανίστηκε και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε σε κορυφαίο όνομα της αθηναϊκής νύχτας.

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα δέκα τραγούδια που άφησαν εποχή

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στην Ακτή Πειραιώς το 2007/ ΝDP

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στη «Νεράιδα» - Sold out κάθε βράδυ

τολης βοσκοπουλος τραγουδια

Φωτογραφία αρχείου από το Up Stories στο Youtube

Το νυχτερινό κέντρο όπου μεγαλούργησε ο «πρίγκιπας» ήταν η θρυλική «Νεράιδα» στην οποία εμφανιζόταν επί 35 χρόνια. Το όνομά του ήταν συνυφασμένο με το δικό της και από εκείνο το μαγαζί πέρασαν όλοι οι celebrities της εποχής, όπως η Ζωή Λάσκαρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Αριστοτέλης Ωνάσης αλλά και όλα τα μέλη της τότε πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιος ήταν ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού

Οι παραστάσεις του ήταν Sold Out για 35 ολόκληρα χρόνια και όλα αυτά σε μια «χρυσή» εποχή για την αθηναϊκή νύχτα και τα μπουζούκια, που τα νυχτερινά κέντρα δούλευαν κάθε βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα, χωρίς ρεπό.

Η «Νεράιδα » δεν υπάρχει πια, καθώς εδώ και λίγες εβδομάδες έχει κατεδαφιστεί, ενώ μαζί της «έσβησε» και ο «πρίγκιπάς» της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top