Σαρλίν του Μονακό: Έτσι… συνάντησε τα παιδιά της μετά από μήνες!

Οι τρυφερές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σαρλίν

Βάζοντας τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει εγκαταλείψει τον Αλβέρτο του Μονακό, η πριγκίπισσα Σαρλίν μοιράστηκε στο Instagram για πρώτη φορά νέες φωτογραφίες από τότε που αρρώστησε. 

«Μου λείπουν τα παιδιά μου»: Οι πρώτες δηλώσεις της πριγκίπισσας Σαρλίν 

Η ξανθιά καλλονή παλεύει με τη λοίμωξη ENT, η οποία χτυπάει τα αυτιά, τη μύτη και το λαιμό με αποτέλεσμα να παρατείνει τη διαμονή της στη Νότια Αφρική.

Σαρλίν του Μονακό Αλβέρτος του Μονακό

Η Σαρλίν κι ο Αλβέρτος του Μονακό το 2017 στον χορό του Ερυθρού Σταυρού /Φωτογραφία AP Images

Στα νέα ενσταντανέ βλέπουμε τη 43χρονη γαλαζοαίματη να κάνει βιντεοκλήση με τα δύο παιδιά της, τον Jacques και την Gabrielle, που είναι στο σπίτι στο Μονακό. Παρά τη χαρά που έβλεπε τα παιδιά της, η Σαρλίν έμοιαζε λίγο νοσταλγική στις φωτογραφίες.

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η συνέντευξη Harry - Meghan με ενόχλησε λίγο

Οι εικόνες επέτρεψαν επίσης μια ματιά στο πολυτελές σπίτι όπου διαμένει. Εκτός από το μεγάλο δρύινο τραπέζι, το σπίτι έχει πολλά όμορφα έργα τέχνης στις σκάλες και μια μεγαλοπρεπή πέτρινη αίθουσα που στεγάζει ένα τζάκι με ξύλα.

Σαρλίν του Μονακό Γιος

Η Σαρλίν έκανε βιντεοκλήση με τον γιο της, πρίγκιππα Jacques /Φωτογραφία Instagram

«Περνώντας χρόνο με τον Jacqui και την Bella, φτιάχνοντας κουβέρτες για το διπλανό βρεφονηπιακό σταθμό», έγραψε στην ανάρτηση. «Ευχηθείτε μου καλή τύχη», συμπλήρωσε.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Στα άκρα οι σχέσεις της με τον Αλβέρτο του Μονακό

Πριν από λίγες ημέρες η πριγκίπισσά του Μονακό είπε σε συνέντευξή στο ειδησεογραφικό δίκτυο Channel24 της Νότιας Αφρικής ότι ήταν ένας χρόνος έντονων δοκιμασιών για εκείνη, δηλώνοντας παράλληλα ότι το να χάσει τον άντρα και τα παιδιά της τόσους μήνες, της στοίχησε πολύ

Σαρλίν του Μονακό Κόρη

To φιλί της πριγκίπισσας στην κόρη της Gabrielle ή Bella /Φωτογραφία Instagram

«Ο Αλβέρτος είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δε θα μπορούσα να περάσω αυτόν τον οδυνηρό χρόνο», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top