Πριγκίπισσα Σαρλίν: Στα άκρα οι σχέσεις της με τον Αλβέρτο του Μονακό

Φήμες θέλουν τον σύζυγό της να έχει ακόμη ένα παιδί εκτός γάμου

Τα προβλήματα μέσα στον γάμο της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό είναι γνωστά εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο τους τελευταίους μήνες φήμες θέλουν τις σχέσεις των δύο τους να βρίσκονται στα άκρα!

Άννα Βίσση: Ταξίδεψε στο Μονακό και συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο

Ο Αλβέρτο λέγεται ότι έχει ακόμη ένα παιδί εκτός γάμου, το οποίο γεννήθηκε ενώ ο ίδιος ήταν αρραβωνιασμένος με τη Σαρλίν. Πολλοί έκαναν λόγο για μία κραυγή αγωνίας εκ μέρους της «θλιμμμένης» πριγκίπισσας του Μονακό, όταν έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις με ξυρισμένο κεφάλι. Η πράξη της αυτή σχολιάστηκε ως αντίδραση στα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της.

Γέννησε η Meghan Markle!

Τα προβλήματα μέσα στον γάμο της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό είναι γνωστά εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν τις σχέσεις των δύο τους να είναι αρκετά τεταμένες.

Από τον Ιανουάριο δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με τον σύζυγό της στο Μονακό και αρκετοί θεωρούν ότι έχει φύγει από το παλάτι. Μάλιστα, η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική όπου ζει η οικογένειά της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, έχει κάνει αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερου, και έχει δημοσιεύσει εντυπωσιακές φωτογραφίες της από το σαφάρι στη ζούγκλα.

 

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πώς ήταν σαν σύζυγος στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ

Η οικογενειακή φωτογραφία που βάζει τέλος στα σενάρια για την απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν από το Μονακό

Στα σενάρια που πυροδότησε η μακρόχρονη απουσία της από το πλευρό του συζύγου της, θέλησε πιθανώς να βάλει τέλος η Σαρλίν, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία στα social media. Στη φωτογραφία που πόσταρε η 43χρονη πριγκίπισσα εμφανίζεται η ίδια με τα δίδυμα παιδιά της και τον 63χρονο σύζυγό της, καθώς στέκονται μονιασμένοι πάνω από μια τούρτα γενεθλίων. Δίπλα τους βρίσκονται ο αδελφός της Σαρλίν, Σιν Γουίτστοκ, 37 ετών, η σύζυγός του Σαντέλ, ο 7χρονος γιος τους Ράιγκεν και φυσικά η εορτάζουσα, η μικρούλα ανιψιά της πριγκίπισσας Σαρλίν που έγινε πρόσφατα 5 χρόνων.

Πρίγκιπας William: Δείτε τον να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Χαρούμενα 5α γενέθλια Άιβα! Με αγάπη, η θεία Σαρλίν», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης. Πάντως, το γεγονός ότι απουσιάζει από τις δημόσιες εμφανίσεις του συζύγου της, καθώς και τα εκκεντρικά κουρέματά της (αφού πρωτοεμφανίστηκε με μισοξυρισμένο κεφάλι τον Δεκέμβρη του 2020), έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον γάμο της και την προσωπική της ζωή, χωρίς, ωστόσο να υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για κρίση στον γάμο της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top