Πρίγκιπας William: Δείτε τον να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο πρίγκιπας ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram

Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε ο πρίγκιπας William και ανέβασε τη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έγιναν youtubers!

«Την Τρίτη έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου Covid. Σε όλους όσους εργάζονται στους εμβολιασμούς, σας ευχαριστώ για όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε» έγραψε.

Ο πρίγκιπας William είχε κολλήσει κορωνοϊό την Άνοιξη του 2020, πιθανότατα την ίδια περίοδο που νόσησε και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος. Τότε, δεν το είχε ανακοινώσει σε κανέναν, επειδή υπήρχαν σημαντικά πράγματα που συνέβαιναν, σύμφωνα με τη Sun.

Θεραπεύτηκε από γιατρούς στο παλάτι και ακολούθησε τις κυβερνητικές οδηγίες για απομόνωση στο οικογενειακό του σπίτι Anmer Hall, στο Νόρφολκ, πρόσθεσε η εφημερίδα. Παρά την ασθένεια είχε πραγματοποιήσει 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Τζόνι Ντιμόντ, δήλωσε ότι η κατάσταση του πρίγκιπα William μπορεί να μην είχε αποκαλυφθεί δημόσια εκείνη την εποχή, καθώς ίσως ήθελαν να αποφύγουν περαιτέρω ανησυχία του κόσμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top