Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γιατί τόση κακοποίηση; Πού είναι το πρόβλημα;»

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη της ηθοποιού/performer στο Star.gr

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ματθίλδης Μαγγίρα στο Star.gr

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της τραγουδιού με τίτλο «Φταίω εγώ για όλα», η Ματθίλδη Μαγγίρα, η ταλαντούχα ηθοποιός και performer, παραδέχτηκε στο Star.gr, ότι: «Ναι φταίω εγώ για όλα… Αναλαμβάνω την ευθύνη. Κάποιος πρέπει να την πάρει αυτή την ευθύνη με ωριμότητα. Κι επειδή δεν τη βλέπω αυτή την ωριμότητα κι αυτή την ψυχική ενηλικίωση, κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή!».

Ματθίλδη Μαγγίρα: Ξεκαθάρισε όσα είπε για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Μαμαγγίρα

Για τις ανάγκες της μουσικής της έκφρασης, η Ματθίλδη εφηύρε τη... Μαμαγγίρα!

Αναφερόμενη σε αυτό το είδος σατιρικού τραγουδιού που τόσο αγαπάει (σ.σ. Πρόκειται για τη διασκευή του κλασικού Put the blame on Mame), η Ματθίλδη αναφέρθηκε και στους στίχους του τραγουδιού που από την κυκλοφορία του χαρακτηρίστηκαν από μερικούς ως… ομοφοβικοί. «Ο κάθε άνθρωπος κρίνει μέσα από τη δική του οπτική γωνία. Πώς βλέπει τη ζωή, τον εαυτό του και τα λοιπά… άρα θεωρώ ότι αυτοί που λένε αυτό είναι οι ίδιοι ομοφοβικοί». Όπως εξηγεί η Μαμαγγίρα, η περσόνα-εύρημα της Ματθίλδης, το τραγούδι μιλάει στο δεύτερο κουπλέ για τον Μπάμπη που είναι παντρεμένος και βαρέθηκε να είναι άντρας και θέλει πια να αγαπηθεί. «Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο Μπάμπης έχει αλλάξει σεξουαλική κατεύθυνση. Σημαίνει ότι… εδώ και πολλά οι άντρες βγάζουν μια άλλη παθητικότητα σε σχέση με τους παλιούς άντρες. Ο λόγος του ήταν συμβόλαιο κάποτε. Αυτό εννοώ παθητικότητα», ξεκαθαρίζει για την πολυσυζητημένη της διασκευή.

Ματθίλδη Μαγγίρα: Μεταμφιέστηκε σε Αλέξια και κέρδισε στο YFSF All Star!

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε event στις αρχές του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έχοντας μπροστά σου τον… ποταμό με το όνομα «Ματθίλδη», δε γίνεται να μην αναφερθείς στο ελληνικό #metoo. «Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκαν και μίλησαν είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες. Οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης πρέπει να καταγγέλλεται. Το θέατρο είναι ο πιο ισχυρός κοινωνικός καθρέφτης. Ό,τι αντιληφθήκαμε ότι συμβαίνει στο ελληνικό θέατρο είναι 150% ό,τι συμβαίνει κι έξω από το θέατρο. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Το άλλο που πρέπει να μας προβληματίσει είναι γιατί τόση κακοποίηση; Πού είναι το πρόβλημα; Πρέπει να βρούμε την ουσία των προβλημάτων αυτών. Γιατί ένας άνθρωπος αισθάνεται την ανάγκη να βιάσει… τι είναι αυτό που αρρωσταίνει έναν άνθρωπο και καταλήγει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο;», δηλώνει γύρω από το θέμα των τελευταίων μηνών.

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποκάλυψη ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στα 18 της

Όπως παλιότερα έτσι και στο φετινό YFSF All Star, η Ματθίλδη καθήλωσε με το ταλέντο της. Πρώτη εμφάνιση αυτή της Lady Gaga! 

Με… υπόκρουση το γρύλισμα και το γάβγισμα του σκύλου της, του χαριτωμένου Πατσίνο, η Ματθίλδη αναφέρθηκε και στην εμπειρία της για δεύτερη φορά στο Your Face Sounds Familiar. «Το ότι θα συμμετείχαν οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν για εμένα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί τους εκτιμώ πολύ καλλιτεχνικά. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι κομμάτι αυτής της παρέας και να συνδημιουργήσουμε. Είναι ένα σόου που συνδυάζει το τραγούδι, τον χορό και την υποκριτική και θέλει μια ισορροπία πολύ λεπτή για να τα συνδυάσεις και τα τρία μαζί», είπε, τονίζοντας ότι λόγω της πανδημίας ήταν πολύ δύσκολο το όλο εγχείρημα. Ωστόσο αυτό που τη δυσκόλεψε πιο πολύ, δεν ήταν άλλο από την έλλειψη κοινού. «Έδινες όλη σου την ενέργεια κι έφευγες άδειος, γιατί δεν έπαιρνες πίσω αυτή την ενέργεια», συμπλήρωσε. Όσον αφορά στη μεγάλη νικήτρια του σόου, Τάνια Μπρεάζου, η Ματθίλδη δεν είχε παρά να εξήρει τα ταλέντα της. 

Ματθίλδη Μαγγίρα Μπέττυ Μαγγίρα

Η Ματθίλδη με τη μικρότερη αδερφή της, Μπέττυ Μαγγίρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Επιστρέφουν οι αδερφές Μαγγίρα;

Πέρα από την αποκάλυψη ότι ετοιμάζει και δεύτερο τραγούδι στο ίδιο σατιρικό-θεατρικό ύφος με το Φταίω εγώ για όλα, η Ματθίλδη δεν απέκλεισε να δούμε το ντουέτο με την αδερφή της, την εξίσου ταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα, να επιστρέφει στη σκηνή. «Όπως ήρθε μόνο του κι έγινε, έτσι θέλω να ξαναγίνει. Να γίνει αβίαστα, ούτε να πιέζει η μία την άλλη, ούτε τίποτα…», είπε.

Ποια διάσημη τραγουδίστρια… ξίνισε με τη μίμηση της Ματθίλδης Μαγγίρα

Φυσικά έχοντας πολλές ιδέες στο μυαλό της, δεν αποκλείεται να τη δούμε και πάλι στη μικρή οθόνη, ωστόσο θα ήθελε να επιστρέψει με κάτι εναλλακτικό.

Κλείνοντας, η Ματθίλδη εύχεται στους αναγνώστες του Star.gr καλό καλοκαίρι χαρά, αγάπη, ειρήνη, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και δικαιοσύνη! 

Δείτε ολόκληρο το κλιπ του Φταίω εγώ για όλα

Κάμερα/Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top