Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποκάλυψη ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στα 18 της

 «Κλείδωσε την πόρτα του δωματίου κι άρχισε να με χαϊδεύει...»

Δείτε όσα είχε πει η Ματθίλδη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Σε συνέντευξή της η Ματθίλδη Μαγγίρα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μόλις 18 ετών. Όπως υποστήριξε θύτης ήταν ο βοηθός πολύ γνωστού πρωταγωνιστή.

Μαγγίρα: Η κόρη μου ήρθε κλαίγοντας και μου είπε “με φωνάζουν μαύρη”

Ματθίλδη Μαγγίρα: Ξεκαθάρισε όσα είπε για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Στα δεκαοχτώ μου, όταν ζούσα ακόμη στην Ξάνθη, πριν γίνω επαγγελματίας ηθοποιός δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση. Ο ερασιτεχνικός θεατρικός σύλλογος της πόλης που συμμετείχα τότε, διοργάνωσε έναν χορό και κάλεσε τιμής ένεκεν στην εκδήλωση έναν γνωστό πρωταγωνιστή ο οποίος δε ζει πια, κι εκείνος ήρθε με τον βοηθό του που είναι ακόμα εν ζωή - κι επειδή το σύμπαν βλέπει και τιμωρεί, δεν έκανε ποτέ τίποτα σπουδαίο θεατρικά. Στην παράσταση έκανα μια σειρά από μιμήσεις, από τον Θύμιο Καρακατσάνη έως την Ντίνα Κώνστα, και παρά το ότι θα έβλεπαν το ίδιο βράδυ τη δουλειά μας, μου ζήτησαν να πάω στο ξενοδοχείο για να τους δείξω όσα επρόκειτο να παρουσιάσω. Αρχικά αντέδρασα και είπα στον υπεύθυνο ''αφού είναι καλεσμένοι μας, θα δουν τα κομμάτια μου κατά τη διάρκεια του χορού"», είπε η ηθοποιός στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Ματθίλδη Μαγγίρα

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: «Τέλος πάντων, για να μη χαλάσω το χατίρι κανενός, πήγα στο ξενοδοχείο. Εκεί ο βοηθός του ηθοποιού κλείδωσε την πόρτα του δωματίου χωρίς να το καταλάβω κι άρχισε να με χαϊδεύει λέγοντάς μου "Μα τι ταλαντούχα είσαι". Αντέδρασα άμεσα και του ζήτησα να πάρει το χέρι του από πάνω μου. Τότε ξεκίνησε να αυτοϊκανοποιείται και μου έλεγε "Σε παρακαλώ, άσε με να σε κοιτάω". Έκλαιγα κι έψαχνα τρόπο να φύγω από το δωμάτιο. Μέχρι και να πηδήξω από το μπαλκόνι σκέφτηκα. Στο τέλος κατάφερα να βγω. Σοκαρισμένη και ταραγμένη, πήγα κατευθείαν και το είπα και στον πρόεδρο του συλλόγου και στον πατέρα μου. Το βράδυ ο χορός έγινε κανονικά. Αυτός καθόταν δίπλα στο μεγάλο όνομα και με ανέβασαν να κάνω το νούμερο μου, σαν να μη συνέβη τίποτα».

Δείτε τι συνδέει τη Ματθίλδη Μαγγίρα με τον Διονύση από το MasterChef

Ποια διάσημη τραγουδίστρια… ξίνισε με τη μίμηση της Ματθίλδης Μαγγίρα

«Χρόνια αργότερα, μέσω της ψυχοθεραπείας, συνειδητοποίησα ότι εκείνο το γεγονός με ώθησε να βγάλω πιο πολύ το αρσενικό μου κομμάτι στη δουλειά, υιοθετώντας μια συμπεριφορά που θύμιζε αντράκι. Έθαψα τη θηλυκή μου πλευρά, ίσως και για αυτό δεν αντιμετώπισα έκτοτε τίποτα αντίστοιχο στην επαγγελματική μου διαδρομή. Το έκανα ασυναίσθητα, ως άμυνα. Υποσυνείδητα, άλλαξε η συμπεριφορά μου για να με προστατεύσω. Τώρα, με τις καταγγελίες για κακοποιήσεις, ήρθαν αυτόματα στη σκέψη μου όσα έζησα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top