Ματθίλδη Μαγγίρα: Ξεκαθάρισε όσα είπε για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Θεωρώ ότι οι άντρες έχουν μεταλλαχτεί...»

Η δήλωσή της σχετικά με το αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να μεγαλώσει ένα παιδί, συζητήθηκε πολύ τις τελευταίες ώρες.  

Ελληνίδα ηθοποιός: «Εμείς πώς θα δουλέψουμε; Πώς θα ζήσουμε;»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε στο «Πρωινό» την Παρασκευή όπου μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και την άποψή της σχετικά με το αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να μεγαλώσει ένα παιδί. 

Ματθίλδη Μαγγίρα

Θέλοντας να διευκρινίσει, απάντησε στη Φαίη Σκορδά: «Η συνέντευξη ξεκίνησε με έναυσμα το τραγούδι που έχω βγάλει, το οποίο έχει ένα πολιτικό-οικονομικό και κοινωνικό στίχο. Το τραγούδι λέει ότι λείπει η λεβεντιά γιατί ξεκίνησε από το 1999 η οικονομική κατρακύλα και μετά λέει ήρθε ο Μπάμπης να μου εξομολογηθεί ότι βαρέθηκε να είναι άντρας. Βάσει των στίχων πιάσαμε αυτήν την θεματολογία, όπου είπα την άποψή μου. Θεωρώ ότι οι άντρες έχουν μεταλλαχτεί και δεν είναι της παλιάς κοπής. Με ρώτησε η δημοσιογράφος τι πιστεύεις για την υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια και της είπα ότι δεν ξέρω το αποτέλεσμα αυτού, σαν παρατηρήτρια βλέπω τα πράγματα και δεν έχω άποψη. Θα το δούμε στον χρόνο». 

Δείτε τι συνδέει τη Ματθίλδη Μαγγίρα με τον Διονύση από το MasterChef

Η δημοφιλής performer πρόσθεσε: «Βλέπω και στα straight ζευγάρια να μεταφέρουν προβλήματα στα παιδιά τους. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο, με την ηθική του βάση και το πνευματικό του υπόβαθρο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική ερωτική του επιλογή. Δεν με απασχολεί. Σίγουρα μπορώ να πω ότι δε μου αρέσει να βλέπω δημόσια σεξουαλικές περιπτύξεις ούτε ομόφυλα ζευγάρια ούτε από straight. Έχει να κάνει μόνο με τον άνθρωπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top