Ελληνίδα ηθοποιός: «Εμείς πώς θα δουλέψουμε; Πώς θα ζήσουμε;»

Για ποιο λόγο βλέπει το φετινό MasterChef;

Στο «Πρωινό» μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα για την περίοδο της καραντίνας, ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση και την ανησυχία για τη δουλειά της μετά τον κορωνοϊό.

Ποια διάσημη τραγουδίστρια… ξίνισε με τη μίμηση της Ματθίλδης Μαγγίρα

«Είχα κλείσει δουλειά για το καλοκαίρι στο "Άλσος", είχα κανονίσει τα πάντα, ήξερα ότι θα δουλεύω και ξαφνικά μας πήραν και μας είπαν ότι αυτό θα πάει για του χρόνου. Προετοιμάζεσαι ξαφνικά ότι έχεις δουλειά και ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς δουλειά. Άρα εμείς πως θα δουλέψουμε; Πως θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί! Δεν είπαν πως θα δώσουν σε όλους τους καλλιτέχνες ή μόνο αν είχες σύμβαση; Μα δεν πρόλαβα να υπογράψω σύμβαση η έρμη για το καλοκαίρι που είχα κλείσει τη δουλειά! Τι θα κάνω για να επιβιώσω;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός.

«Ακόμα και ο φυλακισμένος ξέρει πόσες μέρες έχει στη φυλακή. Βάζει τις τελίτσες και τις μετράει. Εδώ τώρα δεν ήξερε κανείς μας πόσες τελίτσες θα βάλει» είπε, προσθέτοντας πως: «Ένιωθα να είμαι παίκτρια ενός παγκόσμιου ριάλιτι όπου όλη η ανθρωπότητα είναι παίκτες! Και το βράδυ μάς δίνουν για διασκέδαση την αρένα, έτσι θα ονομαζόταν».

Δείτε τι συνδέει τη Ματθίλδη Μαγγίρα με τον Διονύση από το MasterChef

Στην ίδια συνέντευξη, η Ματθίλδη αποκάλυψε ότι βλέπει το MasterChef για τον καλό της φίλο, Διονύση Πρώιο, ενώ παλιότερα είχε συμβουλέψει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top