Γιορτή του Πατέρα: Έλληνες celebrities τίμησαν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα

Οι αναρτήσεις στα social media

Η Γιορτή του Πατέρα είναι σήμερα, Κυριακή 20 Ιουνίου, και όπως ήταν αναμενόμενο τα social media κατακλύστηκαν με φωτογραφίες από υπέροχους μπαμπάδες.

Διάσημοι Έλληνες και Ελληνίδες από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο τίμησαν την ιδιαίτερη αυτή μέρα με πολύ τρυφερές αναρτήσεις και φωτογραφίες των αγαπημένων τους προσώπων.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη του, Εύα.

Ελένη Χατζίδου


Η Ελένη Χατζίδου ανήρτησε ένα βίντεο που την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της, Μελίτα – Δήμητρα και ο Ετεοκλής Παύλου την παίρνει στην αγκαλιά του, ενώ στη συνέχεια ανέβασε και μια δεύετρη φωτογραφία με τον δικό της μπαμπά.

Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγο και τη κόρη τους γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά Μιχάλη μου! Να σε χαίρεται το παιδί μας ως μπαμπά του και να σε χαίρομαι κι εγώ! Κι επειδή πολλά ακούγονται τελευταία γύρω από το σπουδαίο ρόλο του πατέρα, από προσωπική πείρα πιστεύω ότι ΜΟΝΟ ένας καλός άντρας που έχει κάνει δουλειά και σέβεται επί της ουσίας τον εαυτό του και-σίγουρα-τον συνάνθρωπό του, ιδίως αυτόν που έχει επιλέξει να αποκτήσει παιδί μαζί του, μπορεί να γίνει καλός πατέρας. Ακόμη κι αν χωρίσουν οι δρόμοι εντέλει και η σχέση δεν πάει όπως θα ήθελαν.Το ίδιο ισχύει για όλα τα φύλα.Κι αυτό γιατί, όταν γίνεσαι γονιός, όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τα προσωπικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί διογκώνονται , πόσο μάλλον οι ψυχοπαθολογίες και οι στερεοτυπικές ανούσιες πεποιθήσεις .Το αντίθετο, να είναι κάποιος κακός άνθρωπος/ σύζυγος/ σύντροφος αλλά καλός γονιός , δεν το έχω δει να ισχύει ποτέ!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Γιώργος Λιάγκας


Ο Γιώργος Λιάγκας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό αγκαλιά με τους γιου του, Γιάννη και Δημήτρη από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

Κατερίνα Τσάβαλου


Η Κατερίνα Τσάβαλου έκανε κι εκείνη μια τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγο και τον πατέρα της κόρης της σημειώνοντας: «Είναι βράχος τρυφερός αυστηρός δοτικός γεμάτος αγάπη!!! Είναι ο μπαμπάς που λατρεύουμε!!!».

Σάββας Πούμπουρας


«Χρόνια πολλά Μπαμπάδες! Κάντε ομορφιές με τα παιδάκια σας. Μη χάνετε στιγμή!», σχολίασε ο Σάββας Πούμπουρας κάτω από τη φωτογραφία με την κόρη του.

Άκης Πετρετζίκης


Σε λίγο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και αν κρίνουμε από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ανυπομονεί.

Ελεονώρα Μελέτη    


Όχι μία, αλλά δύο φωτογραφίες επέλεξε να ευχηθεί για την Γιορτή του Πατέρα η Ελεονώρα Μελέτη . Μία αγκαλιά με τον πατέρα της και μία δεύτερη αγκαλιά του συζύγου της με την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε δύο φωτογραφίες για να ευχηθεί για την ημέρα. Στη μία εμφανίζεται η ίδια αγκαλιά με τον μπαμπά της και στην άλλη ο σύντροφός της με την κόρη τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Έλενα Τσαβαλιά


«Ευλογημένη, που είσαι εσύ ο πατέρας του δικού μου παιδιού! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μας! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!», έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά στη λεζάντα της φωτογραφίας του Μάρκου Σεφερλή με τον γιο τους, Χάρη.

Λευτέρης Πετρούνιας

Ανάμεσα στους διάσημους μπαμπάδες που γιορτάζουν είναι και ο Λευτέρης Πετρούνιας. «Μπαμπάς". Δεν ξέρω το συστατικό του πετυχημένου πατέρα ούτε πήρα ποτέ οδηγίες , όμως αυτο που ξέρω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να είμαι ο καλύτερος Μπαμπάς του κόσμου για εσάς!», σχολίασε στην ανάρτησή του με τις κόρες του.

Δούκας και Δούκισσα του Cambridge

Ο Δούκας και τη Δούκισσα του Cambridge έσπευσαν να ευχηθούν γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα με ένα βίντεο στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top