Συγκινεί ο Γιάννης Αϊβάζης: «Ζούσα με τον φόβο να μην αρρωστήσω ξανά»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την ασθένεια που τον σημάδεψε

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Αϊβάζη στα «Μεσάνυχτα»

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε σε πολύ μικρή ηλικία μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης.

Γιάννης Αϊβάζης: Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σε ηλικία έξι ετών

Αφού αναφέρθηκε στη γυναίκα της ζωής του, Μαρία Κορινθίου και τις αντιρρήσεις που είχε να παίξει η κόρη τους στο «Καφέ της Χαράς», η κουβέντα επικεντρώθηκε στον καρκίνο που πέρασε στα έξι του χρόνια.

Ελεονώρα Μελέτη Γιάννης Αϊβάζης

Η Ελεονώρα Μελέτη κι ο Γιάννης Αϊβάζης στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα»

«Ακόμα θυμάμαι τι συνέβαινε στο νοσοκομείο. Ένα παιδί που περνά πόνο ή βλέπει πράγματα που είναι έξω από τις εικόνες που έχει μεγαλώσει, τις κρατά. Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Νομίζω με δυνάμωσε και μου δημιούργησε άμυνες», είπε, συμπληρώνοντας: «Δηλαδή δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω τι μπορεί να σχολιάζει ο καθένας. Η ζωή είναι άλλη, δε με αφορά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για εμένα το συγκεκριμένο γιατί δεν το ξέρουν οι γονείς μου, αλλά πάντα ζούσα με τον φόβο να μην το ξαναπάθω μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί πολλοί άνθρωποι περνούν διάφορα και δεν το ξέρει κανείς. Δεν είναι κάτι κρυφό. Έτυχε και το ανέφερα κάποια στιγμή σε μια συζήτηση».

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης - Τι συνέβη;

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου σε νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δε γινόταν η παρουσιάστρια να μην τον ρωτήσει για τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου. «Πέρα από το γεγονός ότι είμαστε ένα ζευγάρι ηθοποιών έχουμε πει ότι δε θα φέρουμε τη δουλεία στο σπίτι. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν υπάρχει ο σύζυγος και η σύζυγος, αλλά ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί κι όσοι τον πλαισιώνουν. Πηγαίνοντας όμως στο σπίτι, θέλουμε να ξεκουραστούμε και να μην μεταφέρουμε τα προβλήματά μας. Συμφωνήσαμε με τη Μαρία ότι όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθούμε να μη φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι. Θα το συζητάμε, αλλά δε θα το αναλύουμε. Αυτός είναι κι ένας λόγος που έχουμε μείνει τόσα χρόνια μαζί», αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης κι εξομολογήθηκε πως δεν έχει επιβάλει ποτέ κάτι στη σύζυγό του, ούτε κι εκείνη έχει κάνει κάτι αντίστοιχο», απάντησε. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως είναι 14 χρόνια μαζί, δηλώνοντας ότι: «Όλα τα ζευγάρια έχουν περάσει και περνούν κρίσεις. Προβλήματα υπάρχουν στα ζευγάρια των ανθρώπων. Εμείς γιατί να διαφέρουμε; Με τη Μαρία γνωριστήκαμε πολύ γρήγορα, κάναμε οικογένεια πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν αστραπιαίο... Ήταν και είναι ένας μεγάλος έρωτας. Μεγαλώνουμε μαζί».

Η κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς»

Γιάννης Αϊβάζης Ισμήνη Αϊβάζη Μαρία Κορινθίου

Το αγαπημένο ζευγάρι με την κορούλα του Ισμήνη το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για το τηλεοπτικό ντεμπούτο της κόρης τους Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς» είπε: «Η κόρη μου είναι 13 χρόνων και θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Εγώ είχα κάποιες αναστολές όταν μου το είπαν. Μου το ανακοίνωσαν» και συμπλήρωσε πως η πρώτη του σκέψη ήταν να της πει «όχι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top