Γιάννης Αϊβάζης: Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο σε ηλικία έξι ετών

«Μου έδιναν πολύ μικρό χρόνο ζωής» είπε ο ηθοποιός

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για το πρόβλημα υγείας του στο «Πάμε Δανάη»

Για την παιδική ηλικία του και συγκεκριμένα, για όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο μίλησε δημόσια ο Γιάννης Αϊβάζης.

Επώνυμοι που «πάλεψαν» με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές

«Ήταν πάρα πολύ σοβαρό, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Εντάξει είναι από τα πράγματα που με έχουν σημαδέψει στη ζωή μου, γενικά. Ήμουν έξι χρονών, ξαφνικά όπως προχωρούσα ήταν σαν να μην είχα κόκκαλα, έπεφτα κάτω. Οι γονείς μου τότε θυμάμαι, με πήγαν στο νοσοκομείο. Στο Παίδων τότε και πέρασα πάρα πολύ καιρό στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να δουν τι έχω», είπε ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς»

Γιάννης Αϊβάζης καρκίνος

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» την Τετάρτη

«Έκαναν κάποιες γνωματεύσεις οι γιατροί, οι οποίες ήταν κακές. Αναγκάστηκα να φύγω στο εξωτερικό. Μου έδιναν πολύ μικρό χρόνο ζωής. Έχω πολλές μνήμες από το νοσοκομείο και μου έχει αφήσει και κουσούρι από το ένα αυτί. Μου έχει αφήσει 60% κώφωσης όλο αυτό το πράγμα. Είναι ένα από τα πράγματα που μου το θυμίζουν. Τα θυμάμαι όλα σχεδόν.

Δεν υπήρχε οικονομική άνεση για το εξωτερικό γιατί τη δεκαετία του ’80 που έγινε αυτό, η οικογένειά μου ήταν μια μικρομεσαία οικογένεια. Ο πατέρας μου δούλευε συνέχεια και συγκεκριμένα ήταν οδηγός φορτηγού, η μητέρα μου μας φρόντιζε, υπήρχε μεγάλη δυσκολία οικονομικά και αναγκάστηκαν τότε για να μην με χάσουν να με στείλουν στο Λονδίνο. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι σε όλη την ιστορία αυτή είναι ότι προσπερνιούνται πράγματα. Πιστεύω ότι η δύναμη του Θεού είναι τόσο μεγάλη γενικά που σε αποζημιώνει αργότερα για οτιδήποτε περάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αϊβάζης και πρόσθεσε:

«Οι μάχες κερδίζονται. Θεωρώ ότι αυτά είναι τα πράγματα που σε δυναμώνουν στη ζωή σου τις περισσότερες φορές και λες "έχω περάσει κάτι πολύ δύσκολο και αυτά που μου φαίνονται δύσκολα, δεν είναι δύσκολα". Αυτή είναι η ζωή, η ζωή είναι ένας κύκλος. Λάμβανα τόση μεγάλη αγάπη μέσα σε αυτή τη δυστυχία τότε. Λάμβανα τόση μεγάλη αγάπη που δεν με άφηναν να πω γιατί. Το είπα πολύ μετά όταν καταλάβαινα ότι στη ζωή μου ότι έχω κάποιες δυσλειτουργίες. Αυτό δημιούργησε ένα θέμα στο αυτί και μια δυσλειτουργία στα νεύρα. Γενικά στο νευρικό σύστημα. Μετά από έξι μήνες άρχισα να περπατάω σιγά σιγά και μετά είχαμε τα θέματα αυτά στα νοσοκομεία. Τα μπράβο στην οικογένεια».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top