Victoria Hislop: Tο νέο σίριαλ και η συμβουλή που της έδωσε ο Μητσοτάκης

Η συγγραφέας του best seller «Το Νησί» μίλησε στο Star.gr

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Victoria Hislop στο Star.gr

Αγάπησε την Ελλάδα από μικρή ηλικία και παρότι τη γνώρισε πολύ καλά την εποχή της οικονομικής κρίσης, αυτή η αγάπη έγινε ακόμα πιο έντονη.

Victoria Hislop

Τα περισσότερα βιβλία της Victoria Hislop διαδραματίζονται στην Ελλάδα

Πριν από περίπου μια δεκαετία θυμάμαι να μιλάω με τη Victoria Hislop σε ένα καφέ στους στύλους του Ολυμπίου Διός, τότε που το «Νησί», το βιβλίο της, γνώριζε τεράστια επιτυχία ανά τον κόσμο κι ετοιμαζόταν να μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα η διάσημη, Βρετανίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ 

Ακόμα και σε μια πολύ δύσκολη εποχή όπου η Ελλάδα δε βρισκόταν στα καλύτερά της, εκείνη είχε έναν απίστευτο ενθουσιασμό, Μάλιστα, τη θυμάμαι να γελάει σαν κοριτσάκι όταν τη χαρακτήρισα σύγχρονη Λόρδο Βύρωνα. Με τον ίδιο γέλιο μου είπε μόλις λίγες ημέρες πριν ότι δε θέλει ακόμη να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας, παρότι εδώ και λίγους μήνες της δόθηκε τιμητικά η ελληνική ιθαγένεια!

Η πολυβραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέας υπέγραψε την πολιτογράφηση της ως Ελληνίδα πολίτης τον περασμένο Σεπτέμβριο /Φωτογραφία Eurokinissi

«Μόνο ευτυχία αισθάνομαι… Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Ένιωθα Ελληνίδα», δήλωσε στο Star.gr, ωστόσο το γεγονός ότι πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα δεν άλλαξε την καρδιά της, αφού ήδη αγαπούσε πολύ τη χώρα μας.

Βικτόρια Χίσλοπ: Ήταν όνειρο για μένα να με αποδεχτούν επίσημα ως Ελληνίδα

Victoria Hislop: Η συμβουλή που της έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας συναντήθηκε και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και μάλιστα αποκάλυψε ότι ακολουθεί τη συμβουλή που της έδωσε. Ποια ήταν αυτή; Να κάνει ένα πράγμα τη φορά. «Ήταν έκπληξη για μένα που βρήκε χρόνο να κουβεντιάσουμε, γιατί έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει…», είπε για τη συνάντηση αυτή.

Η Victoria Hislop κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Καρτ Ποστάλ»

Τη στιγμή που το νέο της βιβλίο, το «Μια νύχτα του Αυγούστου», η συνέχεια του «Νησιού» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ένα ακόμα best steller της, το «Οι Καρτ Ποστάλ» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την ΕΡΤ. 

Η Victoria που βρίσκεται στην αγαπημένη της Κρήτη για τα γυρίσματα της σειράς, εκμεταλλευόμενη την πανδημία είχε τον χρόνο να φέρει την κάθαρση για πολλούς χαρακτήρες από τον «Νησί», με το νέο της αυτό βιβλίο, που ήδη έχει αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό. «Με την πανδημία ήθελα να κάνω κάτι... η πρώτη μου σκέψη είναι να γράψω. Σκεφτόμουν πολύ τις ομοιότητες της πανδημίας με αυτές της λέπρας στη Σπιναλόγκα», εκμυστηρεύτηκε, τονίζοντας ότι το: «"Μια νύχτα του Αυγούστου" έχει ελπίδα», 

Βικτόρια Χίσλοπ: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας της σειράς

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Καρτ Ποστάλ»

Όσον αφορά στις «Καρτ Ποστάλ» το νέο σίριαλ που θα ολοκληρωθεί σε 12 αυτοτελή επεισόδια, δηλώνει ενθουσιασμένη ενώ υποκλίνεται στο ελληνικό ταλέντο τόσο των ηθοποιών όσο και των υπόλοιπων συντελεστών. «Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι τόσο ουάου! Δεν έχω λόγια», δήλωσε για τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της σειράς.

Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top