Άννα και Τέα Πρέλεβιτς: Πολύ δύσκολες ώρες για τις δυο αδερφές

Βυθίστηκαν στο πένθος τα δύο κορίτσια και η οικογένειά τους

Βίντεο που ανέβασε η Άννα Πρέλεβιτς στο Instagram για να «αποχαιρετήσει» τον παππού της

Μερικές από τις πιο δύσκολες ώρες τις ζωής τους βιώνουν οι δύο αδερφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς. Τα δυο εντυπωσιακά κορίτσια που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον χώρο της μόδας, «έχασαν» πριν μερικές ώρες τον πολυαγαπημένο τους παππού Τζορτζ Μαριάνοβιτς (Djordje Marjanovic).

Ο Τζορτζ Μαριάνοβιτς ήταν πολύ διάσημος μουσικός στη Γιουγκοσλαβία και τη Ρωσία. Τη θλιβερή είδηση αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η μεγαλύτερη από τις δύο αδερφές, Άννα Πρέλεβιτς.

Η Άννα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και στη λεζάντα «αποχαιρέτησε» τον αγαπημένο της παππού με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Μερικές από τις πιο δύσκολες ώρες τις ζωής τους βιώνουν οι δύο αδερφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς είχαν μεγάλη αδυναμία στον παππού τους

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς πεθανε ο παππούς τους

Άννα Τέα Πρέλεβιτς πεθανε ο παππούς τους

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς έχασαν τον παππού τους πέθανε

«Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής... για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρες. Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά... θα είσαι για πάντα εδώ! Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ´ αγαπάω!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στα Instastories της η Άννα θέλησε να δημοσιεύσει μερικά από τα τραγούδια του παππού της και ορισμένες παλιές φωτογραφίες τους. Τα δύο κορίτσια έβλεπαν τον παππού τους σας σούπερ ήρωα.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς έχασαν παππού πένθος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top