Ben Affleck: Φλέρταρε με την JLo πριν χωρίσει από τον Alex Rodriguez

Της έστελνε ερωτικά γράμματα κι εκείνη απαντούσε στο ίδιο ύφος

Ο Alex Rodriguez είναι σοκαρισμένος με την επανασύνδεση Lopez - Affleck

Τον γύρο του κόσμου κάνει εδώ και μερικά 24ωρα η είδηση ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ξανά μαζί 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους! Να θυμίσουμε ότι η λατίνα σταρ, χώρισε πρόσφατα από τον Alex Rodriguez, με τον οποίο ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Alex Rodriguez: Σοκαρισμένος με την επανασύνδεση Lopez - Affleck

Αν και τίποτα όσον αφορά στην επανασύνδεση Lopez – Affleck δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, νέες πληροφορίες έρχονται να «ταράξουν» ακόμα περισσότερο τα νέρα!

Όπως αποκάλυψε το TMZ, ο Affleck είχε αρχίσει να φλερτάρει τη Lopez πριν ακόμα χωρίσει από τον πρώην παίκτη του baseball. Ο 48χρονος ηθοποιός και η 51χρονη τραγουδίστρια επικοινωνούσαν μέσω email ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα.

Μάλιστα η JLo είχε δεχτεί ερωτικά μηνύματα από τον Ben Affleck όταν βρισκόταν στην Καραϊβική για τα γυρίσματα της ταινίας «Shotgun Wedding».

Πιο συγκεκριμένα το TMZ αναφέρει πως ο ηθοποιός έλεγε στην τραγουδίστρια πόσο όμορφη είναι, με εκείνη να του απαντάει πως θα καταφέρει να της κλέψει την καρδιά με τα λόγια του.

Να υπενθυμίσουμε πως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αλλά η σχέση τους έληξε το 2004.

Jennifer Lopez Ben Affleck

Jennifer Lopez - Ben Affleck σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ AP Images
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top