Alex Rodriguez: Σοκαρισμένος με την επανασύνδεση Lopez - Affleck

H δυνατή σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ξανά μαζί 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!

Είναι το hot κουτσομπολιό στο Χόλυγουντ και όχι μόνο. Φυσικά, όπως γράφουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης σοκαρισμένος είναι ο πρώην της λατίνας σταρ, Alex Rodriguez, με τον οποίο ήταν έτοιμη να παντρευτεί. 

Πασίγνωστο ζευγάρι ξανά μαζί 17 χρόνια μετά τον χωρισμό!

Ο 45χρονος έχει μείνει έκπληκτος με το γεγονός ότι έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους η JLo επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της.

Μια πηγή κοντά του δήλωσε στο E! News: «Ο Alex Rodriguez είναι σοκαρισμένος που η JLo προχώρησε στη ζωή της. Πίστευε πραγματικά ότι θα έβρισκαν τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους και να είναι ξανά μαζί. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της για να συναντηθούν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη». 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Rodriguez έχει ξαφνιαστεί και έφτασε μάλιστα στο σημείο να της τηλεφωνήσει για να της πει ότι είναι «αναστατωμένος». Η πηγή εξήγησε: «Η Jennifer δεν ενδιαφέρεται να τα ξαναβρεί με τον Alex. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της». 

H δυνατή σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Άνθρωπος από τον κύκλο του ζευγαριού είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη», ενώ μία άλλη πηγή υποστήριξε στο «E!News» πως δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν, μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, το 2004.

Jennifer Lopez - Ben Affleck

Jennifer Lopez - Ben Affleck σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση / Φωτογραφία: Apimages

Ο Χολιγουντιανός σταρ κανόνισε μία ρομαντική απόδραση με τη Λατίνα σταρ με ιδιωτικό αεροπλάνο σε πολυτελές θέρετρο στη Μοντάνα, όπου ο ίδιος έχει σπίτι.

Οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν μαζί, ενώ η Daily Mail δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες των δυο τους στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top