Ματιάμπα: Δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από υπάλληλο αστυνομικού τμήματος

Ο τραγουδιστής ήταν με την οικογένειά του

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε για τα ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του από υπάλληλο του αστυνομικού τμήματος, όταν προσπάθησαν να βγάλουν ταυτότητες. 

«Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Και είμαστε μέσα στο τμήμα, εγώ, η μαμά, τα αδέρφια μου, και ο μπαμπάς και περιμένουμε στο διάδρομο. Ανοίγει την πόρτα ένας “καλός” υπάλληλος του τμήματος και κάνει “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς, όλοι οι μαύροι εδώ μέσα; Βγείτε έξω, βγείτε όλοι έξω”. Και προσπαθούσα να καταλάβω… τι παίζει ρε φίλε, τι γίνεται;», ανέφερε ο Ησαΐας Ματιάμπα στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί», η οποία θα προβληθεί σήμερα στην ΕΡΤ1, και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Βγαίνουμε έξω, και αυτό το θυμάμαι σαν τώρα, μπαίνουμε μέσα στο αμάξι και το πρώτο πράγμα που λέω με το κλείνει η πόρτα είναι… μαμά, μακάρι στη ζωή να μου δοθεί η δυνατότητα να βγω μπροστά, να με δουν κάποιοι άνθρωποι και να καταλάβουν ότι αυτό που έχουμε δεν είναι κάτι κακό, το διαφορετικό δεν είναι ποτέ κάτι κακό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top