Χίσλοπ: «Έχασα τη μητέρα μου και δεν μπόρεσα να την αποχαιρέτησω»

Τι είπε στο Star για τον κορωνοϊό και τη νέα της δουλειά

Όσα είπε η Βικτόρια Χίσλοπ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου για τη νέα της δουλεία και την εμπειρία της από την πανδημία.

Η γνωστή συγγραφέας που τα βιβλία της συγκλονίζουν ολόκληρο τον κόσμο, Βικτόρια Χίσλοπ, βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μίλησε τόσο για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο της αγαπημένη της μητέρας αλλά και την καινούρια της δουλειά που είναι προ των πυλών. 

Η συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς «Το νησί» που πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα, μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με τον κορωνοϊό, συγκρίνοντας, μάλιστα, την πανδημία με την αρρώστια της λέπρας που πραγματευόταν η επιτυχημένη σειρά.

Βικτόρια Χίσλοπ

«Στην Σπιναλόγκα είχαν την λέπρα και ήρθε η σωτηρία με το φάρμακο. Τώρα έχουμε τον κορωνοϊό και περιμένουμε το αντίδοτο που είναι το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά η συγγραφέας και επεσήμανε ότι είναι από τους τυχερούς ανθρώπους που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Η κ. Χίσλοπ αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας της εν μέσω πανδημίας. Όπως είπε η ίδια, βρισκόταν μακριά όταν η μαμά της που αγαπούσε πολύ την Κρήτη «έφυγε» από τη ζωή. Λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν μπόρεσε να είναι κοντά της τις τελευταίες στιγμές της, ενώ και η κηδεία της έγινε με αυστηρά μέτρα προστασίας. 

Τέλος, η κ. Χίσλοπ μίλησε και για τη νέα της δουλειά «Μία νύχτα του Αυγούστου» που θα είναι η συνέχεια του βιβλίου «Το Νησί». Η νέα αυτή ιστορία διηγείται όσα έγιναν τη νύχτα που οι λεπροί έφυγαν από τη Σπιναλόγκα, με πολλές ανατροπές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις της ημέρας. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top