Meghan Markle: Αποχαιρέτησε τον Πρίγκιπα Φίλιππο με ένα συμβολικό στεφάνι

Περιείχε και ελληνικά λουλούδια για να τιμήσει την καταγωγή του

Όσα συνέβησαν στην κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (17/04)

Η Δούκισσα του Σάσσεξ και σύζυγος του Πρίγκιπα Harry, Meghan Markle δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Markle: Ο πραγματικός λόγος που δε θα πάει στην κηδεία του Φίλιππου

Συντετριμμένη η Βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρέτησε τον πρίγκιπά της

κηδεία Φίλιππου - Ουίλιαμ και Χάρι

Ο Πρίγκιπας William και Harry στην κηδεία του παππού τους Φίλιππου. AP Images

Παρακολούθησε, ωστόσο, τόσο την επικήδεια τελετή όσο και τον αγαπημένο της από την τηλεόραση. Μπορεί ο προσωπικός της ιατρός να μην της επέτρεψε να ταξιδέψει μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία για την κηδεία, όμως φρόντισε να αποχαιρετήσει τον παππού Φίλιππο με ένα λευκό στεφάνι γεμάτο συμβολισμούς.

Πρίγκιπας Φίλιππος: William και Harry συνομίλησαν μετά την κηδεία

Σύμφωνα με το Hello, το στεφάνι, το οποίο συνοδεύεται από ένα χειρόγραφο αποχαιρετιστήριο σημείωμα της Meghan αποτελούταν από μια ποικιλία από τοπικά λουλούδια. Περιελάμβανε απαλή άκανθο (ή αλλιώς «αρκουδάκι»), λουλούδι που φύεται στην Ελλάδα προκειμένου να εκπροσωπήσει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φίλιππου και θαλάσσιο ελαιόπρινο, για να εκπροσωπεί το Βασιλικό Ναυτικό.

Κηδεία Φιλίππου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο Κάρολος

Το στεφάνι διέθετε επίσης καμπανούλες, που αντιπροσωπεύουν την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δενδρολίβανο που συμβολίζει την ανάμνηση, λεβάντα για την αφοσίωση και τριαντάφυλλα, λουλούδι του Ιουνίου που είναι ο μήνας γέννησης του Φίλιππου.

κηδεία Φίλιππος

Η βασιλική οικογένεια οδηγεί τον Πρίγκιπα Φίλιππο στην τελευταία του κατοικία. AP Images

Σημειώνεται ότι η κηδεία τελέστηκε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Ουίνδσορ, εκεί όπου Harry και Harry παντρεύτηκαν το 2018.

Σήμερα ο πρίγκιπας Harry συνάντησε για πρώτη φορά την οικογένειά του μετά τη συνέντευξη «βόμβα» που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρι τον Μάρτιο.

Σε αυτήν το ζευγάρι κατηγόρησε ένα μη κατονομαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας για ρατσιστικό σχόλιο εις βάρος της Meghan και είπε ότι η βασιλική οικογένεια αγνόησε τις εκκλήσεις της για βοήθεια όταν ένιωθε αυτοκτονικές τάσεις.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις της ημέρας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top