Δεληκούρα: Καθυστερούσα τη γέννα επειδή δε μου άρεσε ο ωροσκόπος

Γιατί ζητούσε από τον άνδρα της να βγάζει τα ρούχα του πριν μπει στο σπίτι;

Η Σύλβια Δεληκούρα και ο Δημήτρης Λιόσης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του μοναχογιού τους, Ορφέα, στον οποίο και οι δύο έχουν αδυναμία.

Ελληνίδα ηθοποιός φώναξε από το μπαλκόνι στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος

Ο Δημήτρης Λιόσης και η Σύλβια Δεληκούρα σε μια παλαιότερη έξοδό τους

Ο Δημήτρης Λιόσης και η Σύλβια Δεληκούρα σε μια παλαιότερη έξοδό τους

Η ηθοποιός έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε την ημέρα της γέννησης του γιου της,  αποκαλύπτοντας τον λόγο που κλειδώθηκε στο μπάνιο και καθυστερούσε επίτηδες τον τοκετό.

«Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η ηθοποιός με τον γιο της, Ορφέα

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 27 κιλά, τα οποία όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να χάσει.
Αν και έχασε σε σύντομο χρονικό διάστημα  τα πρώτα 17, δε συνέβη το ίδιο και με τα υπόλοιπα 10, αφού πέρασαν τρία χρόνια για να επανέλθει η σιλουέτα της. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα».

Η αγκαλιά μαμάς και γιου

Κλείνοντας, η Σύλβια Δεληκούρα αναφέρθηκε και στο επάγγελμα του συζύγου της, μιας και είναι ιχθυέμπορος και έχει δύσκολα ωράρια, αλλά φροντίζει να βοηθά στο σπίτι. «Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο, εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top