Ελληνίδα ηθοποιός φώναξε από το μπαλκόνι στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος

Δεν ήθελε εκείνη να παντρευτεί, τώρα δε θέλει ο καλός της

Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 20 χρόνια μέσα από το «Fame Story 2», αφού εκτός από την υποκριτική τότε ήθελε να ασχοληθεί και με το τραγούδι

Η Σύλβια Δεληκούρα απαντάει στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει 

Στο νοσοκομείο Ελληνίδα ηθοποιός μετά από σοβαρό ατύχημα στη σκηνή

Η Σύλβια Δεληκούρα, που έχουμε δει σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις αλλαγές που έφερε ο γιος της στη ζωή της, αλλά και τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος.

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, δεν ήμασταν πάρα πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά κι ήταν δώρο Θεού. Δε σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους. Όταν είδα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι με πολύ καλές σχέσεις, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θέλω να συμβεί αυτό στο παιδί μου», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

«Την ώρα που έκανα το τεστ ο Δημήτρης πήγε τον σκύλο μας, την Τρούφα βόλτα και βγήκα στο μπαλκόνι και του φώναξα “είμαι έγκυος“. Εκείνος τα έχασε, ένας γείτονας μου χειροκροτούσε και ήρθε ο Δημήτρης και με κοίταζε και χαρήκαμε. Δεν το συζητήσαμε καν», αποκάλυψε με χιούμορ.

«Στην αρχή δεν ήθελα να παντρευτώ, παρά την πρόταση γάμου. Τώρα θέλω εγώ κι όχι εκείνος. Αν αποφασίσω να παντρευτώ θέλω να κάνω θρησκευτικό γάμο», πρόσθεσε.

Γνωστή ηθοποιός ποζάρει με το μαγιό της και «κόβει» την ανάσα 

Σύλβια Δεληκούρα: Δείτε τη χιουμοριστική τούρτα γενεθλίων της!

«Στην εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά και για να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι έπρεπε να έρθει ο Δημήτρης από τη δουλειά. Με φρίκαρε αυτή η κατάσταση. Γέννησα με καισαρική γιατί είχα ένα προβληματάκι. Όταν μου έφεραν το μωρό, νόμιζα ότι άγγελοι κατέβηκαν στη γη και τραγουδάνε. Δεν πίστευα ότι αυτό το πλάσμα βγήκε από μέσα μου. Θήλαζα για 11 μήνες και το μωρό ήρθε μαζί στην περιοδεία που έκανα τότε», είπε κλείνοντας η Σύλβια Δεληκούρα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top