Νικολαΐδης: Ο «Έρωτας με διαφορά» είναι ένα σήριαλ με αληθινές καταστάσεις

Η συνέντευξη του τηλεοπτικού Φίλιππου στο περιοδικό «Λοιπόν»

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης 18/3 στις 21:00 στο Star

Ο Σταύρος Νικολαΐδης ή ο τηλεοπτικός «Φίλιππος» στη σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά» έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού. Εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως βρίσκεται κι αυτός ανάμεσα στα θύματα που έχουν υποστεί λεκτική βία και κακαποίηση από σκηνοθέτες στον χώρο του:

«Η Ζέτα Δούκα, η Αγγελική Λάμπρη, η Τζένη Μπότση, δεν έβγαιναν να μιλήσουν γιατί ήταν νέα κορίτσια, κι αυτοί που τους τα έκαναν αυτά ήταν κραταιοί στο επάγγελμα, έτσι ήξεραν ότι θα καταστραφεί η καριέρα τους πριν καν αρχίσει. Εγώ, για περιστατικό έντονης λεκτικής βίας και κακοποίησης της προσωπικότητας μου, που έχω δεχθεί, ξέρω ότι από ολόκληρο τον θίασο, 2-3 άνθρωποι δεν θα το επιβεβαίωναν, θα με έβγαζαν ψεύτη ή θα έκαναν τον “Κινέζο”, ότι δεν ξέρουν και δε θυμούνται, για να είναι με το πλευρό του δυνατού, για να “γλείψουν” τον σκηνοθέτη. Αυτό συνέβη τώρα, που είμαι μεγάλος και γνωστός, μετά από επιτυχίες. Γύριζα στο σπίτι κι έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Δε μίλησα τότε, γιατί ήμουν σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου επαγγελματικά, εγκλωβισμένος στη δουλειά που έκανα, δεν είχα καμία εναλλακτική, καμία επιλογή».

Δείτε ολόκληρο το 7ο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Η συνέντευξη του ηθοποιού στο περιοδικό «Λοιπόν»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Φίλιππος κρύβει μυστικό από την Ελβίρα»

Όταν ρωτήθηκε για το πού πιστεύει ότι θα σταματήσει όλο αυτό, απάντησε: «Τώρα έχουν μπει στο στόχαστρο 3-4 μεγάλα ονόματα, δε νομίζω ότι θα επεκταθεί πολύ αυτό, γιατί είναι οι ίδιοι που έκαναν και ξαναέκαναν κάποια λάθη. Μέσα στα τόσα περιστατικά θα βγουν και κάποιοι που θέλουν να φανούν, κι εκεί πιστεύω ότι χάνεται η… μπάλα, από τα σοβαρά προβλήματα. Θα έρθει η κάθαρση, γιατί μετά από όλα αυτά, ο οποιοσδήποτε θα το σκεφτεί δύο και τρεις φορές για να κάνει κάτι. Η δική μου γενιά, μεγάλωσε λίγο με στο σκεπτικό “έτσι είναι το θέατρο, πρέπει να υπομένετε και να σκληραγωγηθείτε”. Είναι κι αυτός ένας λόγος που δεν μιλήσαμε, θεωρούσαμε κάποια πράγματα δεδομένα, είχαμε φτάσει να θεωρούμε ότι η κακή συμπεριφορά, είναι κι απόρροια του ταλέντου, ιδιαιτερότητα των ταλαντούχων σκηνοθετών. Τα νέα παιδιά έχουν θράσος, με την καλή και την κακή έννοια, δεν ανέχονται εύκολα τέτοια πράγματα, είναι αλλιώς μεγαλωμένα, δεν θα δεχθούν τέτοιες συμπεριφορές εύκολα, όπως εμείς που “βάζαμε το κεφάλι κάτω”. Καλά κάνουν, κι εγώ έτσι θα μεγαλώσω τον γιο μου».

Έρρικα Μπίγιου - Σταύρος Νικολαϊδης: Το «Έρωτας με διαφορά» και η ζωή τους

Ο γνωστός ηθοποιός νιώθει τυχερός που δουλεύει αυτή τη δύσκολη εποχή για τους καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των συνεχόμενων lockdown:

«Το σήριαλ στο Star το είχα κλείσει από το καλοκαίρι. Όποιος παίζει στην τηλεόραση, αυτές τις εποχές που δεν υπάρχει θέατρο, είναι τυχερός, ενώ δεν μπορώ να παραβλέψω ότι το σίριαλ κάνει επιτυχία!».

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Έρωτας με διαφορά»

Σταύρος Νικολαΐδης

Σταύρος Νικολαΐδης

«Έρωτας με διαφορά»: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του STAR

Στο σήριαλ η τριανταεννιάχρονη Ζέτα (Φαίη Ξυλά), μητέρα τριών παιδιών, συναντά απροσδόκητα και επεισοδιακά τον έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο του εικοσιτετράχρονου μπάρμαν Κωστή. Οι δυο τους δε συνειδητοποιούν από την αρχή τη διαφορά της ηλικίας τους και όταν ερωτεύονται, προσπαθούν να την αγνοήσουν! Η σχέση τους, όμως, δημιουργεί αναπόφευκτα αλυσιδωτές αντιδράσεις στις δικές τους ζωές, όσο και στις ζωές των γύρω τους. 

Ο Βασίλης Μίχας στο star.gr: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!»

Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας 

Η σχέση του Κωστή και της Ζέτας φέρνει τα πάνω - κάτω στη σειρά (Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας) 

Η Φαίη Ξυλά στο star.gr: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

«Ο Έρωτας με διαφορά είναι ένα σήριαλ διαφορετικό, σχεδόν μία ώρα, σπάνιο για κομεντί, με αληθινές καταστάσεις, κι είμαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν με τον ρόλο της Φαίης Ξυλά» είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης στο περιοδικό.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει τον ρόλο του Φίλιππου, ο οποίος είναι ο σύζυγος της Ελβίρας, είναι ρεαλιστής και έχει και εκείνος την άποψη ότι τα παιδιά αποτελούν εμπόδιο στην επαγγελματική καταξίωση και στην οικονομική ανέλιξη, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι η οικονομική ευμάρεια και η πολυτελής διαβίωση είναι πολύ πιο σημαντικά, από τις ερωτικές περιπέτειες. Ο Φίλιππος, σε αντίθεση με τη γυναίκα του, συμπαθεί τον Κωστή και συμμαχεί με τη Ζέτα προκειμένου να βάλουν φρένο στα σχέδια της καταπιεστικής Ελβίρας. 

 

Διαβάστε όλα τα νέα για το σήριαλ του Star «Έρωτας με διαφορά

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top