Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Η γνωριμία, η επέτειος γάμου και o δυνατός έρωτας

Κλείνουν 12 χρόνια μαζί και 7 χρόνια γάμου

Για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου έχουν χυθεί τόνοι μελανιού στα media, ωστόσο εκείνοι αδιαφορούν για το τι γράφεται και ζουν τον έρωτά τους στον απόλυτο βαθμό!

Σήμερα 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνουν 7 χρόνια γάμου, όμως η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009 στην Άνδρο! Πλέον είναι 12 χρόνια μαζί, έχουν αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, την 7χρονη Μαρίνα και ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Τη φωτογραφία την έχει ανεβάσει η Ελένη με τον Μάκη και την κόρη τους, Μαρίνα, τον Ιανουάριο του 2020 και ανήμερα των γενεθλίων του. Η Ελένη Μενεγάκη έγραφε: «Πολύχρονος αγάπη μου! Είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε».

Η γνωριμία στην Άνδρο και το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Όλα ξεκίνησαν, όταν η παρουσιάστρια εκείνο το καλοκαίρι του 2009 επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου, μέρος που οι στενοί της φίλοι επέμεναν να επισκεφθεί, χαρακτηρίζοντάς το ως παράδεισο. Εκεί, είχε πάει με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τότε ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τον επιχειρηματία. Όχι μόνο εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία του και την αυθεντικότητά του, αλλά και από τις απόψεις του για τη ζωή, οι οποίες ταίριαζαν απόλυτα με τις δικές της…

Η Ελένη εκείνο το καλοκαίρι χώριζε με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια! Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει κοινές διακοπές στη Ζάκυνθο και μετά η Ελένη έφυγε για Άνδρο με τους κουμπάρους της, Τζένη και Πέτρο. Κανείς δε φανταζόταν ότι θα ξεκινούσε μια σχέση ζωής και απόλυτου έρωτα!

Στις 29 Ιανουαρίου του 2010 σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης και τα media παίρνουν στην κυριολεξία «φωτιά!» 

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά του ο Μάκης. Μέχρι τότε όμως κανείς δεν ήξερε πώς θα εξελιχθεί η σχέση του επιχειρηματία και της παρουσιάστριας.

Η Ελένη, όπως έχει δηλώσει για εκείνη την περίοδο, ζούσε πολύ δύσκολες στιγμές, αφού κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο! Οι μήνες περνούσαν και οι δυο τους ερχόντουσαν πιο κοντά. Η κοινή τους αγάπη για τη φύση και πολλά άλλα τους έδεσαν!

«Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της, απευθυνόμενη στις τηλεθέατριές της, ενώ άλλη στιγμή θα επισημάνει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το ‘χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο».

Στις αρχές του 2011, οι δυο τους άρχισαν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Ελένη μπορεί να μην αναφερόταν στην προσωπική της ζωή δημόσια, όμως η ευτυχία στο πρόσωπό της δεν κρυβόταν! Το ζευγάρι άρχισε να μοιράζεται σιγά – σιγά την καθημερινότητα του και η Ελένη για πρώτη φορά ανεβάζει φωτογραφίες με τον Μάκη της στο Instagram.

Ο κρυφός γάμος το 2015 και η γέννηση της κόρης τους

Οι παπαράτσι πάσχιζαν για ένα ενσταντανέ του ζευγαριού. Στη συνέχεια έρχεται η τέταρτη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, την οποία και δεν παραδέχτηκε ποτέ μέχρι που γέννησε! Την Κυριακή 29 Μαρτίου του 2015 η κόρη της Ελένης και του Μάκη ήρθε στη ζωή και επισφράγισε τον έρωτά τους. 

Η έξοδος από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού - Απρίλιος 2015/ Φωτογραφία: NDP

Έναν μήνα πριν όμως η Ελένη και ο Μάκης κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πιο σημαντικό γεγονός της σχέσης τους. Τον γάμο τους. Λέγεται ότι παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, λίγο πριν η παρουσιάστρια φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί, τη Μαρίνα. Ωστόσο, εκείνη δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον γάμο. Η βέρα της όμως στο δεξί χέρι είναι κάτι που δεν κρυβόταν!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος κράτησαν για τους δυο τους το γεγονός και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχουμε δει κάποια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους. 

Στη βάπτιση της κόρης τους στην Άνδρο - Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια η Ελένη στο προφίλ της

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Δείτε το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν

Σιγά – σιγά ο Μάκης εξοικειώθηκε με τη δημοσιότητα αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ σε κάποιον δημοσιογράφο, πέρα από κάποιες μικρές δηλώσεις. Ο ίδιος σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση την κοιτάει και «λιώνει» ενώ τη φωνάζει «Έλεν».

Σε μια από τις συνεντεύξεις της στο περιοδικό «Γυναίκα», είχε δηλώσει: «Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. (…) Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πια αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια… Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα».

Οι δυο τους στα Άχλα της Άνδρου

 

Τα καλοκαίρια τους παίρνουν το μικρό σκάφος που έχουν και γυρίζουν τα νησιά

 

Τον Δεκέμβριο του 2018 σε ένα οικογενειακό ταξίδι στην Αφρική με τις κόρες της Ελένης από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Λάουρα και Βαλέρια, και με τον Μάκη και τη Μαρίνα τους

Ένα καλοκαιρινό βράδυ στα Άχλα της Άνδρου, τον παράδεισό τους, όπως έχει πει η Ελένη 

H τελευταία τους δημόσια εμφάνιση λίγο πριν το lockdown - Toν Μάρτιο του 2020

Το δημόσιο φιλί της Ελένης στον Μάκη στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha

Κανείς δε θα ξεχάσει στην τελευταία εκπομπή της Ελένης στον Alpha το δημόσιο φιλί της παρουσιάστριας στον άντρα της ζωής της. 

Η Ελένη, καθώς η Νατάσσα Θεοδωρίδου τραγουδούσε ζωντανά στο πλατό, έστρεψε την κάμερα στα παρασκήνια, όπου καθόταν ο Μάκης και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να τον τιμήσει, δείχνοντας στον κόσμο που την παρακολουθεί τόσα χρόνια ποιος είναι ο άνθρωπός της!

Φωτογραφία που έχει ανεβάσει η ίδια στο προφίλ της τον Νοέμβριο του 2020 από ένα ταξίδι του στην Χαλκίδα

 

Πέρυσι η Ελένη είχε ανεβάσει στο Instagram δύο κοινές τους φωτογραφίες. Στην πρώτη τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό με φόντο το χιονισμένο τοπίο μετά την επέλαση της «Μήδεια», ενώ στη δεύτερη η Ελένη δίνει ένα γλυκό φιλί στον Μάκη της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

«I love you husbanito ! #eleni 18/2/2015», έγραψε στη λεζάντα αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς αποκαλεί τον Μάκη της. Εκείνος τη φωνάζει Έλεν και Μπελελέν, δηλαδή όμορφη Ελένη! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top