Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Δείτε το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν

Η επένδυση του ζευγαριού στην Κηφισιά

Κίνηση ματ φαίνεται πως έκαναν η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος, αγοράζοντας ένα πολυτελές ακίνητο στα βόρεια προάστια εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη πτώση των τιμών λόγω της πανδημίας.

μενεγακη νεο σπίτι

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Με τα σχέδια του νέου τους σπιτιού στα χέρια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ‘’T-Live’’, το ακίνητο βρίσκεται στην Κηφισιά και πρόκειται για σπίτι ενός ορόφου και 300 τετραγωνικών μέτρων. Όπως βλέπουμε, έχει μοντέρνο design και είναι κατασκευασμένο από πέτρα και μάρμαρο, ενώ ακόμη δεν είναι ολοκληρωμένο.

μενεγάκη νέο σπίτι

μενεγάκη νέο σπίτι παντζόπουλος κηφισιά ακίνητο

Ελένη Μενεγάκη: Το υπέροχο δώρο που δέχτηκε χωρίς να γιορτάζει

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, εργαζόμενος στο ακίνητο, αναμένεται να είναι έτοιμο σε 2-3 μήνες. O ίδιος άνθρωπος δήλωσε πως η παρουσιάστρια έχει επισκεφθεί το κτίριο μόλις μία φορά, όποτε την είχαν «τσακώσει» και οι φωτογράφοι του περιοδικού ΟΚ! μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα σχέδια του σπιτιού τους στα χέρια.

μενεγάκη νέο σπίτι

μενεγάκη νέο σπίτι

«Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει δραματικά το τοπίο στην αγορά ακινήτων. Η πτώση στις ονομαστικές τιμές είναι γύρω στο 5-10%», είπε στο ίδιο ρεπορτάζ ο Κ. Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος μεσιτών Ελλάδας, ενώ ο Ν. Κυπραίος, μεσίτης αστικών συμβάσεων, τόνισε: «Οι αξίες της ευρύτερης περιοχής εκεί έχουν καθοριστεί σε μάξιμουμ 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, όταν το 2009 πουλάγαμε 9.000-9.500 ευρώ το τετραγωνικό. Είναι μία καλή περίοδος αν κάποιος έχει ένα κεφάλαιο, να κάνει μία τέτοια αγορά».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top