Λυδία Σέρβου για γνωστό συνθέτη: «Μου σακάτεψε την ψυχή»

Η απάντηση του ίδιου στην κατηγορία της

Η τοποθέτηση της ηθοποιού Ναταλίας Τσαλίκη για όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο

Αν και αρχικά δεν ήθελε να το αποκαλύψει, η Λυδία Σέρβου αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να πει δημόσια το όνομα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά σε ηλικία 15 ετών. 

Λυδία Σέρβου: Γνωστός μουσικοσυνθέτης την παρενόχλησε όταν ήταν 15 ετών!

Ναταλία Τσαλίκη: «Ήταν μια γάγγραινα, ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει»

Λυδία Σέρβου δήμος μουτσης

Λυδία Σέρβου/ NDP

«Είχα αποφασίσει να μην αποκαλύψω το όνομά του λόγω της ηλικίας του κυρίως αλλά κι επειδή δεν έχω καμία άλλη απόβλεψη εκτός από τη σωτηρία της δικής μου ψυχής αλλά και άλλων παιδιών για τα οποία θα μπορούσε η καταγγελία μου να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Εξάλλου ο άνθρωπος αυτός είναι 82 χρόνων[...] Ο άνθρωπος αυτός που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι γνωστός  μουσικοσυνθέτης. Πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Λυδία Σέρβου και όταν τη ρωτούν τι θα του έλεγε αν τον ξανάβλεπε τώρα (γιατί από το περιστατικό που είχε περιγράψει, δεν έχουν ξανασυναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια) η τραγουδίστρια λέει: «Φοβάμαι κατ’ αρχάς πως θα με έπιανε και πάλι πανικός, εάν ιδίως ήμουν μόνη μου. Εάν, ωστόσο, έβρισκα τη δύναμη να ψελλίσω κάτι, θα ήταν ένα μεγάλο «κρίμα» για το ταλέντο που του έδωσε ο Θεός και για το αξιόλογο έργο του που προσωπικά δεν μπορώ να το διαχωρίσω από τον άνθρωπο».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες μέρες στη σελίδα της στο Facebook, με την οποία είχε περιγράψει και καταγγείλει δημόσια το συμβάν που την σημάδεψε στα 15 της, τη σεξουαλική της παρενόχληση από γνωστό μουσικοσυνθέτη.

Και ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ τι φορούσα τη μέρα που ΣΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! Ήταν Φεβρουάριος του 1992 όταν ο πατέρας μου, εφημέριος...

Posted by Λυδία Σέρβου on Wednesday, January 27, 2021

 

Η απάντηση του γνωστού μουσικοσυνθέτη στην κατηγορία της Λυδίας Σέρβου:

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιάννη Φώσκολου. «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο μουσικοσυνθέτης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται», αναφέρεται στη σχετική δήλωση.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top