Ναταλία Τσαλίκη: «Ήταν μια γάγγραινα, ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει»

Η τοποθέτηση της ηθοποιού για όσα συμβαίνουν στο θέατρο

Είναι πολύ ταλαντούχα κι εδώ κι αρκετά χρόνια έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον Γιάννη Μπέζο

Nαταλία Τσαλίκη: Μετά τις καταγγελίες Δούκα προτρέπει κι άλλους να μιλήσουν

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε στο «φλΕΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον «χορό» των αποκαλύψεων για το ελληνικό θέατρο.

Όπως τόνισε αρχικά: «Οι σχολές υποκριτικής έχουν μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσουν τα παιδιά για αυτό που τους περιμένει. Ότι δε θα βγουν και θα είναι ο σκηνοθέτης ο γκουρού. Ό,τι πει δηλαδή ο σκηνοθέτης κι εμείς θα σκύβουμε το κεφάλι. Όχι. Είμαστε συνδημιουργοί σε μια παράσταση. Ακόμα και στη σχολή εγώ μαθαίνω από τα παιδιά».  

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Γιάννης Μπέζος Ναταλία Τσαλίκη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ναταλία Τσαλίκη: Η κόρη της πάντα στο πλευρό της

«Να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται. Μπορούν να απευθυνθούν εκεί γιατί δημιουργείται μια ομάδα που εμπεριέχει μια ομάδα ειδικών και ξέρουν ποια είναι η νομική οδός. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει "μου έτυχε αυτό κι αυτό". Δεν αφορά και κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό και ριάλιτι. Δε μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο. Δεν το αξίζουμε», δήλωσε στη συνέχεια.

«Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα, μπορεί να μας λυπεί για αυτά που μαθαίνουμε και κόσμος να πέφτει από τα σύννεφα, αλλά ήταν μια γάγγραινα. Ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει», πρόσθεσε η καταξιωμένη ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top