Nαταλία Τσαλίκη: Μετά τις καταγγελίες Δούκα προτρέπει κι άλλους να μιλήσουν

«Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε...» γράφει η ηθοποιός

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Κιμούλης στις Ειδήσεις του Mega
 

Στο επίκεντρο των ειδήσεων είναι από το μεσημέρι της Τρίτης η καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την κακοποίησε λεκτικά και ψυχολογικά την περίοδο που έπαιζαν στην παράσταση «Closer», στο Θέατρο Αθηνών. Η ηθοποιός είπε, μάλιστα, πως σε ένα από τα ξεσπάσματά του, την έβρισε και την κλώτησε.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Κιμούλης διαψεύδει όσα είπε η Ζέτα Δούκα, ενώ ανακοίνωσε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον της. «Είναι της μόδας οι καταγγελίες» ανέφερε στο δελτίο του Mega. 

Μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, πολλοί είναι οι συνάδελφοί της που βρίσκουν το θάρρος είτε να διηγηθούν τις δικές τους αντίστοιχες ιστορίες,είτε να παρακινήσουν συναδέλφους τους να μιλήσουν. 

κιμούλης ζετα δούκα

Ζέτα Δούκα-Γιώργος Κιμούλης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Closer» όπου συνεργάστηκαν το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αφήνουν να εννοηθεί πως υπάρχουν και άλλοι στον χώρο του θεάτρου που χρησιμοποιούν παρόμοιες τακτικές. Μια από τις ηθοποιούς που πήραν δημόσια θέση και στήριξαν τη Ζέτα Δούκα είναι και η Ναταλία Τσαλίκη, σύζυγος του Γιάννη Μπέζου.

ναταλία τσαλίκη

τσαλίκη ζετα δούκα κιμούλης κακοποίηση

Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος/ NDP Photo Agency

«Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε… Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει αφορμή για ένα ξεκαθάρισμα, μια “ανακούφιση” όλων όσων θελήσουν να δημοσιοποιήσουν τις τραυματικές τους εμπειρίες, να αποκαλύψουν μελλοντικά παρόμοια κρούσματα, και δε θα μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων φτηνού κουτσομπολιού και αλληλοφαγώματος. Αξιοπρέπεια και πολιτισμός. Επιτέλους» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ηθοποιός.

Ζετα δουκα κιμούλης ναταλία τσαλίκη

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top