Τόνια Σωτηροπούλου: Συνάδελφός της την είχε παρενοχλήσει στο καμαρίνι

«Μπήκε στο καμαρίνι. Με τράβηξε για να με φιλήσει»

Μετά τη δημόσια εξομολόγηση και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από παράγοντα της ιστιοπλοΐας τη δεκαετία του 90’, πλήθος γυναικών του χώρου του αθλητισμού, του θεάτρου, της τηλεόρασης, της showbiz γενικότερα, αλλά και φοιτήτριες στα Πανεπιστήμια, αποκαλύπτουν μία μία τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες.

Σοφία Μπεκατώρου: Ποια είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης που δε φοβήθηκε

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία ακόμη γυναίκα που έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Stories για την παρενόχληση που δέχτηκε από μεγαλύτερο συνάδελφό της, όταν ήταν 18 ετών.

τονια σωτηροπούλου

Nαταλία Τσαλίκη: Μετά τις καταγγελίες Δούκα προτρέπει κι άλλους να μιλήσουν

«Είχα την τύχη να μην αντιμετωπίσω ποτέ κάτι ακραίο. Ήμουν 18 ετών, και έκανα μια μικρή συμμετοχή σε ένα σίριαλ. Την πρώτη μέρα στη δουλειά, γνώρισα τους ηθοποιούς και όταν τελείωσε το γύρισμα, πήγα στο καμαρίνι να αλλάξω και όπως φορούσα την μπλούζα μου μπήκε μέσα αυτός ο κύριος. Μου είπε ότι χάρηκε πολύ που δουλέψαμε μαζί, απάντησα και εγώ, και με τράβηξε για να με φιλήσει. Είπα όχι. Ήταν ένα σοκ και η πρώτη μου σκέψη ήταν μήπως έκανα κάτι και του έδωσα κάποιο δικαίωμα. Ενώ δεν είχαμε καν μιλήσει. Μου ζήτησε συγνώμη και έκανε πίσω και μου είπε ότι οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία μου θέλουν. Αναρωτιόμουν τότε μήπως έτσι είναι τα πράγματα στη δουλειά μας. Είναι, όμως, μια μερίδα ανθρώπων και δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα», εξομολογήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Κιμούλης για Δούκα: «Δεν είναι ένα κοριτσάκι... έλα σε παρακαλώ!»

σωτηροπουλου τονια

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top