Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»

Σοκάρει με τη δική της εξομολόγηση μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου

Με αφορμή την αποκάλυψη και τις καταγγελίες που έκανε η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στο παρελθόν, πολλές είναι οι διάσημες Ελληνίδες που στάθηκαν δημόσια στο πλευρό της και αποκάλυψαν δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Σοφία Μπεκατώρου: Ποια είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης που δε φοβήθηκε

Ανάμεσά τους και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία αποκάλυψε μέσα από το νέο της βίντεο στο Youtube κανάλι της πως έχει υπάρξει και η ίδια θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα, όχι μία αλλά τρεις φορές!

Στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου: «Να μιλήσουν κι άλλες γυναίκες»

 

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό, αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα  πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω. 

Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 ετών και το άλλο έγινε στα 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω» εξομολογήθηκε on camera η Μαίρη Συνατσάκη που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες – κορίτσια.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top