Ελληνίδα ηθοποιός: «Δε θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, είμαι αρνητική»

Θα γίνει… ανθρώπινη ασπίδα

Έχει μια αρκετά μεγάλη διαδρομή στην τηλεόραση και το θέατρο, ωστόσο, τελευταία τη βλέπουμε σε ρόλο τηλεπαρουσιάστριας στην εκπομπή «Roomies»

Μαρία Σολωμού: «Με τον Μάριο Αθανασίου δε συμφωνούμε σε τίποτα»

Η Μαρία Σολωμού που συχνά προκαλεί με τις δηλώσεις της, ξεκαθάρισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι είναι κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να το κάνει.

Μαρία Σολωμού

«Όχι, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν τον εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για 1.500 λόγους που δε θα τους πω. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για covid, είτε είναι για ιλαρά…» τόνισε, συμπληρώνοντας για τα εμβόλια που πρέπει να γίνουν στα παιδιά: «Καλά εκεί έχει να γίνει… ανθρώπινη ασπίδα εγώ μπροστά… σκοτώστε με!»

«Θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μια ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός. 

Μαρία Σολωμού: «Το πλήρωσα το ότι άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον!»

Για το πώς θα περάσει τις γιορτές τώρα με την καραντίνα, απάντησε απορημένη: «Δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω τα Χριστούγεννα φέτος. Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του. Πώς θα γίνει;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top