Πρίγκιπας William: Χόρευε μεθυσμένος αγκαλιά με μια ξανθιά κοπέλα!

Όταν οι γαλαζοαίματοι «σπάνε» το βασιλικό πρωτόκολλο

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το χειροκρότημα των παιδιών τους στους γιατρούς για τον κορωνοϊό

Ο πρίγκιπας William είναι χαμηλών τόνων και φροντίζει να ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο. Όλα αυτά βέβαια πήγαν «περίπατο» όταν ήπιε λίγο αλκοόλ παραπάνω.

Πρίγκιπας William: Νόσησε από κορωνοϊό και το έκρυψε!

Πρόσφατα, η Daily Mail έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του από μία έξοδο που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο του 2007 σε υπόγειο club του Δυτικού Λονδίνου.

Η viral φωτό του πρίγκιπα William να λιγουρεύεται... γεύμα από fast food!

Ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Diana και του Κάρολου είναι ντυμένος casual, μεθυσμένος και χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς. έχοντας στην αγκαλιά του μία ξανθιά νεαρή κοπέλα.

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αυτό ήταν το τελευταίο «bachelor party» του 25χρονου τότε πρίγκιπα, αφού τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2011, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του την Kate Middleton.

Το ζευγάρι έπειτα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Οι φορές που ο  Harry κατάφερε να «σπάσει» πρωτόκολλο

Εκτός από τον William δεν είναι και λίγες οι φορές που ο αδερφός του, ο πρίγκιπας Harry «έσπασε» το πρωτόκολλο πριν το Megxit.

Πάμε να θυμηθούμε κάποιες από αυτές:

  •  Αν και οι περισσότεροι γαλαζοαίματοι δε φορούν ποτέ τη βέρα τους, ο πρίγκιπας Harry δεν την έβγαλε ποτέ από το δάχτυλό του.
  •  H Meghan και ο Harry δεν υποκλίνονταν και δεν άφηνα κοινούς θνητούς να τους υποκλίνονται.
  • Το ζευγάρι φωτογραφιζόταν με απλούς πολίτες και υπέγραφε αυτόγραφα, ενώ ήταν αρκετά διαχυτικοί απέναντί τους.    
  • Τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε πολιτικά ζητήματα ή να ψηφίζουν, αλλά η Meghan έσπασαν τον κανόνα αυτό μιλώντας σε συνέντευξη με τον Πρίγκιπα Harry για το κίνημα #Me Too.
  • H  Meghan και ο Harry στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους εμφανίζονταν πιασμένοι χέρι – χέρι, ενώ έχουν φιληθεί δημόσια, κάτι που δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top