Διονύσης Πρώιος: «Στις σχέσεις μου, μετά τον πρώτο μήνα, είμαι πιστός»

Τι είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef για την προσωπική του ζωή

Τον Διονύση Πρώιο των γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής, αλλά ξεχώρισε για τις δυνατότητές του στην κουζίνα αλλά και για την ευγενική του φυσιογνωμία.

MasterChef 4: Όταν ο Διονύσης παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής στην Αργεντινή

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε αναφερθεί στην αδυναμία που έχει στο ωραίο φύλο.Η Νάντια Ρηγάτου τον συνάντησε και μίλησαν για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως αυτό το διάστημα είναι single.

Νάντια Ρηγάτου - Διονυσης Πρώιος

«Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνος μου στο σπίτι. Από τότε που έφυγα από τους γονείς μου ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι πολύ ωραία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ατίθασος και έχω «φάει» πολύ γκρίνια από τις σχέσεις μου».

Ο πρώην παίκτης του MasterChef δήλωσε on camera πως δεν είναι πιστός σε μία σχέση από την αρχή. «Στις σχέσεις μου, μετά τον πρώτο μήνα, είμαι πιστός. Η αφετηρία κάθε σχέσης είναι χάος. Για να προχωρήσω στις σχέση πρέπει να κόψω με τις άλλες. Οι γυναίκες με παρατάνε, είμαι σαν προϊόν που αντέχει τρία χρόνια. Στον τέταρτο χρόνο με βαριούνται», κατέληξε ο Διονύσης Πρώιος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top