Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα προνήπιο για τον γιο της

Το συγκινητικό μήνυμά της στο Instagram

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα, Τρίτη, για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας υπό διαφορετικές από τις άλλες χρονιές συνθήκες, αφού η χρήση μάσκας για τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους σε αυτούς τους χώρους καθίσταται υποχρεωτική. Εκείνα που δε θα φορούν μάσκα θα είναι μόνο τα βρέφη και τα νήπια.

Κατερίνα Καραβάτου: Ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό χωρίς ρετούς!

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς είναι η πρώτη ημέρα προνήπιου για τον μικρό της Αρίωνα! Η παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της «Στη Φωλιά των Κου Κου», ξύπνησε από νωρίς για να πάει τον γιο της στο σχολείο και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια τρυφερή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Όλοι «Στη φωλιά των Κου Κου» τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 09.00!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο τη βλέπουμε να κρατά τον μικρό στην αγκαλιά της, ενώ κουβαλάει και τη σχολική τσαντούλα του.

Κατερίνα Καραβάτου Αρίωνας προνήπιο

Κατερίνα Καραβάτου Αρίωνας προνήπιο

«Κάπως νυσταγμένος αλλά πολύ, πάρα πολύ ενθουσιασμένος ξεκινά σήμερα ο Αρίωνας την καινούρια του σχολική χρονιά, στα προνήπια. Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου, όμως κατάφερα να του στρώσω το πουκάμισο του, να του ψιθυρίσω τις ευχές μου και τον άφησα να απολαύσει τα ωραία που ελπίζω να ζήσει με υγεία και χαρά. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους εσάς. Καλό μας μήνα!» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της φωτογραφίας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top