Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έρχεται στο Netflix μιούζικαλ για τη ζωή της

Θα το δούμε στις αρχές του 2021

Από την Νταϊάνα στη Μέγκαν: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές τιάρες

Ταινίες, ντοκιμαντέρ, σειρές και βιβλία… ό,τι κι αν έχει γίνει γύρω από τη ζωή της πριγκίπισσας Diana γίνεται είδηση στο άψε-σβήσε.

Πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστό πως ένα μιούζικαλ για τη ζωή της θα έκανε ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ τον Μάρτιο του 2020, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα πάντα.

Νταϊάνα - Κάρολος: Ο εντυπωσιακός αρραβώνας και το δώρο της Ελισάβετ

Το νέο μιούζικαλ θα κινηματογραφηθεί, χωρίς την παρουσία κοινού και θα προβληθεί στο Netflix Inc στις αρχές του 2021, προτού κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα Πρίγκιπας Κάρολος

Μία από τις πρώτες της κοινές φωτογραφίες με τον πρίγκιπα Κάρολο στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 /Φωτογραφία AP Images

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι, καθώς θα μπορέσουμε τελικά να μοιραστούμε το σόου μας με τους λάτρεις του θεάτρου παντού», τονίζουν οι παραγωγοί σε μια ανακοίνωση και προσθέτουν: «Αν και δεν υπάρχει υποκατάστατο για το ζωντανό θέατρο, νιώθουμε τιμή που αποτελούμε μέρος της ποιοτικής ψυχαγωγίας που το Netflix προσφέρει στους συνδρομητές του παγκοσμίως».

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο θάνατος που συγκλόνισε όλο τον κόσμο

Η παραγωγή, που καταγράφει τη σχέση, τον γάμο και το διαζύγιο της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 25η Μαΐου του 2021.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top