Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι απαντάει στα ειρωνικά σχόλια που δέχεται για το surf!

Το μαγιό της, η σανίδα της και η θάλασσα… 

Δείτε την παρουσιάστρια να «σκίζει» τα κύματα!

Είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη είναι λάτρης του surf, αφού δεν είναι λίγα τα ενσταντανέ που την έχουν απαθανατίσει μέσα στο νερό.

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με την κόρη της που θα σε κάνει να «λιώσεις»

Έτσι μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια του «Μεσάνυχτα» έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας την επιθυμία ολοένα και περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με το windsurf.

Με το γνωστό της ύφος, απάντησε και σε όλους όσους κρίνουν την προτίμησή της στο συγκεκριμένο water sport.

Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει πόσο μεγάλωσε η κόρη της!

«Θέλω να βλέπω κι άλλα κορίτσια στο νερό... κάθε μέρα κ περισσότερα! Ζούμε στην Ελλάδα που λούζεται από φως κ θάλασσα, έχουμε τις ομορφότερες παραλίες, τις πιο τέλειες συνθήκες για θαλάσσια σπορ, η χώρα μας γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης ξένων αθλητών επαγγελματιών αλλά κ «χομπίστων». Είναι κρίμα να μην είναι τόσο διαδεδομένο άθλημα στις γυναίκες το windsurf όσο θα μπορούσε... χαίρομαι να βλέπω νέα, δροσερά κορίτσια, άλλα με ταλέντο αλλά με στυλ κ άλλα απλάμε πολλή θέληση, να δοκιμάζουν την εμπειρία. Κ χαίρομαι να βλέπω κ τον ανδρικό πληθυσμό να υποδέχεται, να αγκαλιάζει κ να προστατεύει τις γυναίκες που τολμούν. Βέβαια, (κ εδώ έρχεται πληρωμένη απάντηση σε έναν συνήθη ύποπτο που ουκ ολίγες φορές έχει αφήσει τα υποτιμητικά του σχόλια τύπου «τράβα πλύνε κάνα πιάτο» “σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν» κάτω από τις σερφάδικες φωτό μου,) υπάρχουν καλή ώρα κ κάνα δυο τέτοιοι που βλέπουν τις γυναίκες ... ω ναι ... τις γυναίκες ανταγωνιστικά!!!! Αυτό βέβαια από μόνο του λέει πολλά τόσο για τη γυναικεία παρουσία που νιώθει να τον ενοχλεί́ όσο κ για την ανδρική ανεπάρκεια που ξεκάθαρα τον διακατέχει! #mood #girls #girlspower #toysforgirls ΥΓ: η φωτογραφία είναι του @karanikolas που με το φακό του πιάνει δικές μας στιγμές απολαύσεις σε ανύποπτο χρόνο...», έγραψε η Ελεονώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θέλω να βλέπω κι άλλα κορίτσια στο νερό... κάθε μέρα κ περισσότερα! Ζούμε στην Ελλάδα που λούζεται από φως κ θάλασσα, έχουμε τις ομορφότερες παραλίες, τις πιο τέλειες συνθήκες για θαλάσσια σπορ, η χώρα μας γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης ξένων αθλητών επαγγελματιών αλλά κ «χομπίστων». Είναι κρίμα να μην είναι τόσο διαδεδομένο άθλημα στις γυναίκες το windsurf όσο θα μπορούσε... χαίρομαι να βλέπω νέα, δροσερά κορίτσια, άλλα με ταλέντο αλλά με στυλ κ άλλα απλά με πολλή θέληση, να δοκιμάζουν την εμπειρία. Κ χαίρομαι να βλέπω κ τον ανδρικό πληθυσμό να υποδέχεται, να αγκαλιάζει κ να προστατεύει τις γυναίκες που τολμούν. Βέβαια, (κ εδώ έρχεται πληρωμένη απάντηση σε έναν συνήθη ύποπτο που ουκ ολίγες φορές έχει αφήσει τα υποτιμητικά του σχόλια τύπου «τραβά πλύνε κανα πιάτο» “σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν» κάτω από τις σερφάδικες φωτό μου,) υπάρχουν καλή ώρα κ κάνα δυο τέτοιοι που βλέπουν τις γυναίκες ... ω ναι ... τις γυναίκες ανταγωνιστικά!!!! Αυτό βέβαια από μόνο του λέει πολλά τόσο για τη γυναικεία παρουσία που νιώθει να τον ενοχλεί όσο κ για την ανδρική ανεπάρκεια που ξεκάθαρα τον διακατέχει! #mood #girls #girlspower #toysforgirls ΥΓ: η φωτογραφία είναι του @karanikolas που με το φακό του πιάνει δικές μας στιγμές απολαύσεις σε ανύποπτο χρόνο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top