Απίστευτο! Η Κέιτ Μπλάνσετ είχε ατύχημα με ένα... αλυσοπρίονο!

Τη γλίτωσε με μια μικρή γρατζουνιά

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τη μεγάλη καριέρα της Μπλάνσετ

Είναι από τις πιο ταλαντούχες, διακεκριμένες ηθοποιούς της γενιάς της και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον πλανήτη.

Ο λόγος για την Αυστραλή κινηματογραφική σταρ Κέιτ Μπλάνσετ, που είχε ένα απίστευτο ατύχημα στο σπίτι της στη νότια Αγγλία, όταν τη χτύπησε ένα... αλυσοπρίονο.

Cate Blanchett: Η απίθανη ερώτηση του πρίγκιπα Φιλίππου και η αντίδρασή της

Η αποκάλυψη του ατυχήματος έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε την περασμένη εβδομάδα με την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ στο podcast της.

«Είμαι καλά. Είχα ένα μικρό ατύχημα με ένα αλυσοπρίονο χθες, κάτι που μοιάζει πολύ πολύ συναρπαστικό, όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι», είπε η Μπλάνσετ, προσθέτοντας: «Εκτός από μια μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι, πάω καλά».

«Έχετε διάσημο κεφάλι»

Η Τζούλια Γκίλαρντ της σχολίασε με χιούμορ: «Να είσαι προσεκτική με αυτό το αλυσοπρίονο. Έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δε νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να βλέπει γρατζουνιές».

Cate Blanchett: Οσκαρική εμφάνιση σε πρεμιέρα ταινίας

Η διάσημη πρωταγωνίστρια, που ζει με την οικογένειά της κοντά στο Κεντ, εξήγησε ότι βοηθούσε τον μεγαλύτερο γιο της να μελετήσει στο σπίτι, καθώς οι εξετάσεις του είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Μετά την εμπειρία αυτή, η ηθοποιός είπε ότι νιώθει τεράστιο σεβασμό για τους εκπαιδευτικούς, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να πληρώνονται καλύτερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top