Harry και Meghan επιστρέφουν στη Μεγάλη Βρετανία - Για ποιο λόγο;

Θα δώσουν το «παρών» σε σημαντική εκδήλωση

Όπως είναι γνωστό, αρχές Ιανουαρίου ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έφυγαν για να εγκατασταθούν στον Καναδά, για ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωής τους ως μη ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και καταβάλλοντας προσπάθειες να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Meghan Markle: Δεν είχε χρήματα ούτε να φτιάξει την πόρτα του αμαξιού της!

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex διατηρούν στη Μεγάλη Βρετανία το σπίτι τους, το Frogmore Cottage, αλλά μέχρι στιγμής δεν ανακοίνωσαν πόσο σκοπεύουν να μείνουν σ’ αυτό κατά την επερχόμενη επίσκεψή τους. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Harry και η Meghan θα παραβρεθούν στην ετήσια εκδήλωση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, ύστερα από πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Από την εποχή που το ζευγάρι ζούσε τις βασιλικές τιμές σε όλο τους το μεγαλείο! /Φωτογραφία AP Images

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Express», το πριγκιπικό θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση μαζί με τα άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως είναι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης.

Meghan Markle: Μετά το Megxit θα τη δούμε σε reality στο Netflix

Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σηματοδοτεί την ένωση της Κοινοπολιτείας, και γιορτάζεται ταυτόχρονα και στις 54 χώρες που την απαρτίζουν.

Στην περσινή εκδήλωση η Meghan ήταν έγκυος στον γιο τους Archie, ενώ τώρα, εφόσον παραβρεθούν ο μικρός θα είναι δέκα μηνών και πιθανόν θα είναι και η τελευταία τους εμφάνιση σε εκδήλωση, ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς τον Ιανουάριο ανακοίνωσαν ότι η πλήρης αποχώρηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα θα ολοκληρωθεί την άνοιξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top