Meghan Markle: Δεν είχε χρήματα ούτε να φτιάξει την πόρτα του αμαξιού της!

Η Σταχτοπούτα που έγινε... Δούκισσα του Σάσσεξ

Η Meghan Markle πριν τη συμμετοχή της το “Suits” και πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Ηarry, ήταν σε τόσο κακή οικονομική κατάσταση που δεν μπορούσε να φτιάξει ούτε την πόρτα του αυτοκινήτου της, σύμφωνα με δημοσίευμα του cheatsheet.

Madonna: Προσφέρει στον Harry και τη Meghan το σπίτι της στη Νέα Υόρκη

Για κάποιους ίσως να φαντάζει αδύνατο, όμως η δούκισσα του Σάσσεξ υπήρξε πολύ φτωχή, τόσο που έκανε εξωφρενικά πράγματα δεξιά και αριστερά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, σε αυτή την κακή οικονομική κατάσταση ανήκει και η περίοδος που δεν μπορούσε να φτιάξει το αμάξι της.

Όπως αναφέρεται σε βιβλίο για τη ζωή της με τίτλο «Μέγκαν: Μία Πριγκίπισσα του Χόλιγουντ» (Meghan: A Hollywood Princess), η πριγκίπισσα έπρεπε να… σκαρφαλώσει για να μπει ή να βγει από το αμάξι της.

Έξω φρενών Harry και Meghan - Η αυστηρή προειδοποίηση στους παπαράτσι

Μάλιστα, η γνωστή σε όλους πλέον Meghan, σπάνια έβρισκε δουλειά ως ηθοποιός και δούλευε σε εστιατόριο στο Beverly Hills για να κερδίσει έξτρα εισόδημα!

Η αποκάλυψη του Χάρι για την ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία χρόνια

Η περιουσία με τον Harry που όλο… αυξάνεται

Πλέον, η δούκισσα του Σάσσεξ «αξίζει» πολλά εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να υπολογίσουμε τη συμμετοχή της στον βασιλικό πλούτο και περιουσία. Από πού, όμως, αντλεί όλα αυτά τα κέρδη;

Harry-Meghan Markle: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτησή τους

Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η περιουσίας της ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό του πλούτου της να προέρχεται από το “Suits”, που της προσέφερε περί τα 40.000 το επεισόδιο!

Υψηλές ήταν οι απολαβές της και από τη συμμετοχή της στην ταινία “Remember Me”, όπου συνεργάστηκε με τον πρώην σύζυγό της Trevor Engelson.

Πλέον, όμως, η περιουσία της μαζί με αυτήν του πρίγκιπα Harry αγγίζει τα 30 εκατομμύρια και στα άμεσα σχέδιά τους είναι να αποκτήσουν οικονομική ανεξαρτησία, αυξάνοντας και άλλο τον πλούτο τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top