Η αποκάλυψη του Χάρι για την ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία χρόνια

Παραβρέθηκε με την Μέγκαν σε εκδήλωση της JP Morgan

Σε εκδήλωση της αμερικανικής τράπεζας JP Morgan παρέστησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά από το περιβόητο Megxit.

Δυο ξένες Κέιτ και Μέγκαν: Πώς είναι η σχέση τους μετά τη φυγή στον Καναδά;

Η εκδήλωση έγινε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και σύμφωνα με πηγή των βρετανικών ανακτόρων, ο Χάρι εκφώνησε και ομιλία στην εκδήλωση, χωρίς να γίνεται όμως γνωστό αν πληρώθηκε γι’ αυτό. 

Ωστόσο δημοσίευμα της New York Post αναφέρει πως η εμφάνιση αυτή μπορεί να εξασφάλισε στο ζευγάρι ένα ποσό που ενδέχεται να φτάνει ακόμα και το ένα εκατομμύριο δολάρια. 

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: «Θα περάσει μεγάλη κρίση ο γάμος Harry -Meghan»

Η Μέγκαν Μαρκλ άνοιξε τη συζήτηση μιλώντας για την «αγάπη που έχει για τον σύζυγό της» και στη συνέχεια τον κάλεσε στη σκηνή. Ο Χάρι δε άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, όταν στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ψυχική υγεία και αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια για να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

Μίλησε ακόμα για το πόσο επηρέασαν τη ζωή του όσα συνέβησαν στην παιδική του ηλικία, ενώ σχολιάζοντας το Megxit είπε ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον και τη Μέγκαν, αλλά δεν μετανιώνει, γιατί ήθελε να προστατέψει την οικογένειά του. 

«Με τη Meghan δεν είχαμε άλλη επιλογή!»: Ο Harry τοποθετήθηκε δημόσια

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε ιδιωτικό δείπνο με κάποιους από τους πιο σημαντικούς καλεσμένους.

Η εμφάνιση αυτή του ζευγαριού έγινε ένα μήνα αφότου ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και σκοπεύουν να περνούν περισσότερο χρόνο στις ΗΠΑ και στον Καναδά. 

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ, μην έχοντας πλέον βασιλικό τίτλο να κάνει guest σε reality του Netflix για να βγάλει τα… προς το ζην. 

Αυτό είναι το βίντεο που «καίει» Meghan-Harry - Για ποιο λόγο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, που επικαλείται πρόσωπο από το περιβάλλον της Μέγκαν, θα κάνει μια guest εμφάνιση στο καναδέζικο reality «I do, Redo», που αφορά ζευγάρια που σχεδιάζουν τον δεύτερο γάμο τους, επειδή η πρώτη γαμήλια τελετή καταστράφηκε με διάφορους τρόπους.

Η παρουσιάστρια του συγκεκριμένου show θα είναι η στυλίστρια γάμου από το Τορόντο, Τζέσικα Μαλρόνεϊ. Μάλιστα η Μαλρόνεϊ είναι πολύ στενή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top